De plattekaas op de bodem van een taartvorm uitstrijken.
De rabarberjam erbovenop gieten, wat peper van de molen over uitstrooien, de in kwartjes gesneden vruchten op de rabarber leggen en een sabayon maken met de wijn, de suiker en de eierdooier.
De Campina Slagroom opkloppen en hem bij de sabayon voegen.
Op het fruit gieten en in de oven gratineren of bruin kleuren met de brander.
De gratin op een bord plaatsen en er een bolletje sorbet bovenop plaatsen.
Versieren met een blaadje verse munt.
Spoel en snijd de vruchten. Mix het met de suiker, de Campina Karnemelkpap en het citroensap.
Smaak om de zuurtegraad op een goed niveau te brengen ten opzichte van het fruit. Haal door een puntzeef en draai in de sorbetmachine.
Fruitgratin
Sorbet
De plattekaas op de bodem van een taartvorm uitstrijken.
De rabarberjam erbovenop gieten, wat peper van de molen over uitstrooien, de in kwartjes gesneden vruchten op de rabarber leggen en een sabayon maken met de wijn, de suiker en de eierdooier.
De Campina Slagroom opkloppen en hem bij de sabayon voegen.
Op het fruit gieten en in de oven gratineren of bruin kleuren met de brander.
De gratin op een bord plaatsen en er een bolletje sorbet bovenop plaatsen.
Versieren met een blaadje verse munt.
Spoel en snijd de vruchten. Mix het met de suiker, de Campina Karnemelkpap en het citroensap.
Smaak om de zuurtegraad op een goed niveau te brengen ten opzichte van het fruit. Haal door een puntzeef en draai in de sorbetmachine.