Klop de eierdooeiers en de suiker goed los.
Breng de Campina melk, room, babeure en het opengesneden vanillestokje aan de kook.
Neem van het vuur, zet een deksel op en laat 15 minuten trekken.
Vanillestokje leegschrapen en de zaadjes door de vloeistof roeren.
Voeg het vanillemengsel al roerend toe aan de eidooiers met suiker.
Voeg een klein scheutje hoppejenever en een snufje zout toe;
Vul de ingevette vormpjes met wat confituur
Leg daarop een koekje (om de confituur op de bodem te houden: blijf wat duwen tot het koekje doordrenkt is of drenk dit koekje in jenever voor de wat straffere gasten)
Giet daarop de flan.
De flan garen in een bain-marie voor ongeveer 20 min. bij 99°C
Net voor het opdienen bestrooien met rietsuiker en met een brander karameliseren.
Serveer met één van de koekjes.
vormpjes en een crème brulé brander
Klop de eierdooeiers en de suiker goed los.
Breng de Campina melk, room, babeure en het opengesneden vanillestokje aan de kook.
Neem van het vuur, zet een deksel op en laat 15 minuten trekken.
Vanillestokje leegschrapen en de zaadjes door de vloeistof roeren.
Voeg het vanillemengsel al roerend toe aan de eidooiers met suiker.
Voeg een klein scheutje hoppejenever en een snufje zout toe;
Vul de ingevette vormpjes met wat confituur
Leg daarop een koekje (om de confituur op de bodem te houden: blijf wat duwen tot het koekje doordrenkt is of drenk dit koekje in jenever voor de wat straffere gasten)
Giet daarop de flan.
De flan garen in een bain-marie voor ongeveer 20 min. bij 99°C
Net voor het opdienen bestrooien met rietsuiker en met een brander karameliseren.
Serveer met één van de koekjes.
vormpjes en een crème brulé brander