Mix melk, zelfrijzende bloem, bakpoeder en zout tot een glad beslag. Laat 15 minuten rusten.
Snijd de appels in dikke schijven.
Verhit de frituurolie tot 170°C.
Meng de rietsuiker met de koekkruiden.
Doop elke appelschijf eerst in de suikermengeling en vervolgens in het beslag.
Bak de beignets goudbruin in de frituur. Bestrooi met poedersuiker.
Meng de half opgeklopte room met de vanillesuiker en de kaneel. Serveer samen met de appelbeignets.
Mix melk, zelfrijzende bloem, bakpoeder en zout tot een glad beslag. Laat 15 minuten rusten.
Snijd de appels in dikke schijven.
Verhit de frituurolie tot 170°C.
Meng de rietsuiker met de koekkruiden.
Doop elke appelschijf eerst in de suikermengeling en vervolgens in het beslag.
Bak de beignets goudbruin in de frituur. Bestrooi met poedersuiker.
Meng de half opgeklopte room met de vanillesuiker en de kaneel. Serveer samen met de appelbeignets.