Sluiten
kookmodus
Crispy appelbeignets met kaneelroom
Stap 1 van 7

Mix melk, zelfrijzende bloem, bakpoeder en zout tot een glad beslag. Laat 15 minuten rusten.

Stap 2 van 7

Snijd de appels in dikke schijven.

Stap 3 van 7

Verhit de frituurolie tot 170°C.

Stap 4 van 7

Meng de rietsuiker met de koekkruiden.

Stap 5 van 7

Doop elke appelschijf eerst in de suikermengeling en vervolgens in het beslag.

Stap 6 van 7

Bak de beignets goudbruin in de frituur. Bestrooi met poedersuiker.

Stap 7 van 7

Meng de half opgeklopte room met de vanillesuiker en de kaneel. Serveer samen met de appelbeignets.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Crispy appelbeignets met kaneelroom Crispy appelbeignets met kaneelroom
Recept
Campina

Crispy appelbeignets met kaneelroom

Nagerecht
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 200
    g zelfrijzende bloem
  • 1
    pakjes bakpoeder
  • snuifje zout
  • 3
    appels (geschild en zonder klokhuis)
  • 100
    g rietsuiker
  • 1
    theelepels speculaaskruiden
  • 250
    ml Campina Volle room (33% vet) (half opgeklopt)
  • 1
    zakje vanillesuiker
  • 1
    theelepels kaneel
  • poedersuiker
  • plantaardige olie
  1. Mix melk, zelfrijzende bloem, bakpoeder en zout tot een glad beslag. Laat 15 minuten rusten.

  2. Snijd de appels in dikke schijven.

  3. Verhit de frituurolie tot 170°C.

  4. Meng de rietsuiker met de koekkruiden.

  5. Doop elke appelschijf eerst in de suikermengeling en vervolgens in het beslag.

  6. Bak de beignets goudbruin in de frituur. Bestrooi met poedersuiker.

  7. Meng de half opgeklopte room met de vanillesuiker en de kaneel. Serveer samen met de appelbeignets.

Recept
Campina
Pannenkoekencake ‘Red Velvet’

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Twee nuances van vers fruit, warm en ijskoud

Nagerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Pudding met mango en cardamom

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Plattekaasmousse met fruit en een crumble van speculaas

Nagerecht | 90 minuten