Zet op een matig vuur de versneden rabarber, aardbeien en frambozen op.
Voeg er 2 eetlepels rietsuiker aan toe, laat al roerend compoteren gedurende 20 minuten.
Vermeng de Campina Gortepap met de Campina Plattekaas, kristalsuiker en kokosmelk.
Vul 1/3 van een glas (gobelet) met de gortepap, doe nu een laagje versneden rode vruchten met een beetje afgekoelde compot en versnipperde munt erop.
Herhaal deze handeling.
Eindig bovenaan met kokosrasp, de meringue, versneden rode vruchten en een beetje ahornsiroop.
Zet op een matig vuur de versneden rabarber, aardbeien en frambozen op.
Voeg er 2 eetlepels rietsuiker aan toe, laat al roerend compoteren gedurende 20 minuten.
Vermeng de Campina Gortepap met de Campina Plattekaas, kristalsuiker en kokosmelk.
Vul 1/3 van een glas (gobelet) met de gortepap, doe nu een laagje versneden rode vruchten met een beetje afgekoelde compot en versnipperde munt erop.
Herhaal deze handeling.
Eindig bovenaan met kokosrasp, de meringue, versneden rode vruchten en een beetje ahornsiroop.