Sluiten
kookmodus
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop
Stap 1 van 6

Zet op een matig vuur de versneden rabarber, aardbeien en frambozen op.

Stap 2 van 6

Voeg er 2 eetlepels rietsuiker aan toe, laat al roerend compoteren gedurende 20 minuten.

Stap 3 van 6

Vermeng de Campina Gortepap met de Campina Plattekaas, kristalsuiker en kokosmelk.

Stap 4 van 6

Vul 1/3 van een glas (gobelet) met de gortepap, doe nu een laagje versneden rode vruchten met een beetje afgekoelde compot en versnipperde munt erop.

Stap 5 van 6

Herhaal deze handeling.

Stap 6 van 6

Eindig bovenaan met kokosrasp, de meringue, versneden rode vruchten en een beetje ahornsiroop.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop
Recept
Campina

Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop

Nagerecht
20 minuten | Zoet
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    pakjes frambozen
  • 1
    pakjes jeneverbesjes
  • aardbeien
  • blaadjes munt
  • 1
    eetlepels ahornsiroop
  • 0,5
    eetlepels suiker
  • 2
    eetlepels kokosmelk
  • 1
    eetlepels kokosnoot (geraspt)
  • 2
    eetlepels rietsuiker
  • handjes frambozen (diepvries)
  • 1
    eetlepels crumble van meringue
  • 1
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • 1
    stengels rabarber
  1. Zet op een matig vuur de versneden rabarber, aardbeien en frambozen op.

  2. Voeg er 2 eetlepels rietsuiker aan toe, laat al roerend compoteren gedurende 20 minuten.

  3. Vermeng de Campina Gortepap met de Campina Plattekaas, kristalsuiker en kokosmelk.

  4. Vul 1/3 van een glas (gobelet) met de gortepap, doe nu een laagje versneden rode vruchten met een beetje afgekoelde compot en versnipperde munt erop.

  5. Herhaal deze handeling.

  6. Eindig bovenaan met kokosrasp, de meringue, versneden rode vruchten en een beetje ahornsiroop.

Recept
Campina
Appeltaart

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Tiramisu

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Perentaartje

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Café glacé met roomijs van witte chocolade en Baileys

Nagerecht | 15 minuten