Asperges in stukken snijden en garen in kokend gezouten water.
Blenden en eventueel wat kookvocht toevoegen.
Doorzeven en op smaak brengen met suikerwater.
Afdraaien.
Gelatine weken in koud water.
Eidooier met de suiker opkloppen.
Campina Verse Kaas eronder mengen. Gesuikerde room half opkloppen.
Gelatine smelten op laag vuur, citroensap en marascino toevoegen.
Gelatine onder de kaasmassa mengen. Room eronder mengen.
De massa uitstorten in ringen en laten opstijven in de koelkast.
Chocolade en boter smelten au bain-marie.
Eieren opkloppen met de suiker. Eiermassa onder de chocolademassa mengen.
Bloem toevoegen en afbakken op 150°C.
Gelatine weken in koud water.
Glucose opwarmen met 1/5 van het mangosap.
Gelatine hierin smelten.
De rest van de mangopuree toevoegen.
Uitstorten op plasticfolie en invriezen.
De aardbeien wassen en versnijden voor versiering.
De pompelmoezen in stukken snijden.
De rabarber schillen, in stukken versnijden.
Een lichte siroop maken van suiker, witte wijn en de kruiden.
Hierin de rabarber laten marineren.
Sorbet van groene asperges
Kaastaart
Chocoladebiscuit
Solerogelei
Aardbeien, pompelmoes, rabarber
Asperges in stukken snijden en garen in kokend gezouten water.
Blenden en eventueel wat kookvocht toevoegen.
Doorzeven en op smaak brengen met suikerwater.
Afdraaien.
Gelatine weken in koud water.
Eidooier met de suiker opkloppen.
Campina Verse Kaas eronder mengen. Gesuikerde room half opkloppen.
Gelatine smelten op laag vuur, citroensap en marascino toevoegen.
Gelatine onder de kaasmassa mengen. Room eronder mengen.
De massa uitstorten in ringen en laten opstijven in de koelkast.
Chocolade en boter smelten au bain-marie.
Eieren opkloppen met de suiker. Eiermassa onder de chocolademassa mengen.
Bloem toevoegen en afbakken op 150°C.
Gelatine weken in koud water.
Glucose opwarmen met 1/5 van het mangosap.
Gelatine hierin smelten.
De rest van de mangopuree toevoegen.
Uitstorten op plasticfolie en invriezen.
De aardbeien wassen en versnijden voor versiering.
De pompelmoezen in stukken snijden.
De rabarber schillen, in stukken versnijden.
Een lichte siroop maken van suiker, witte wijn en de kruiden.
Hierin de rabarber laten marineren.