Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de pruimen in twee en verwijder de pit.
Leg de pruimen met de platte kant naar boven in een ovenschaal.
Bestrooi de pruimen met de geraspte gember, sinaasappelsap, rietsuiker en amandelschilfers.
Bak de pruimen ongeveer 20 minuten in het midden van de oven.
Neem een pannetje en warm hierin 500 ml water op.
Voeg aan het water 2 eetlepels chiazaden en laat ze zwellen.
Serveer de plattekaas met de chiazaden en de pruimen.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de pruimen in twee en verwijder de pit.
Leg de pruimen met de platte kant naar boven in een ovenschaal.
Bestrooi de pruimen met de geraspte gember, sinaasappelsap, rietsuiker en amandelschilfers.
Bak de pruimen ongeveer 20 minuten in het midden van de oven.
Neem een pannetje en warm hierin 500 ml water op.
Voeg aan het water 2 eetlepels chiazaden en laat ze zwellen.
Serveer de plattekaas met de chiazaden en de pruimen.