Verwarm de oven voor op 190°C.
Smelt de chocolade au bain-marie.
Meng al roerend de eierdooiers met de maïzena, opgewarmde melk en 10 g suiker.
Zet het mengsel al roerend op een laag vuurtje.
Laat ongeveer 1 minuut doorkoken.
Neem van het vuur en voeg de chocolade toe. Laat afkoelen.
Klop intussen de eiwitten stijf en voeg 65 g suiker toe.
Meng voorzichtig het opgeklopte eiwit met de chocolade.
Vet de vormpjes in met boter.
Giet het chocolademengsel in de vormpjes en bestrooi met frambozen.
Zet de soufflés in de oven gedurende 12-15 minuten.
Haal ze uit de oven en serveer meteen.
Vormpjes voor de soufflé
Verwarm de oven voor op 190°C.
Smelt de chocolade au bain-marie.
Meng al roerend de eierdooiers met de maïzena, opgewarmde melk en 10 g suiker.
Zet het mengsel al roerend op een laag vuurtje.
Laat ongeveer 1 minuut doorkoken.
Neem van het vuur en voeg de chocolade toe. Laat afkoelen.
Klop intussen de eiwitten stijf en voeg 65 g suiker toe.
Meng voorzichtig het opgeklopte eiwit met de chocolade.
Vet de vormpjes in met boter.
Giet het chocolademengsel in de vormpjes en bestrooi met frambozen.
Zet de soufflés in de oven gedurende 12-15 minuten.
Haal ze uit de oven en serveer meteen.
Vormpjes voor de soufflé