Meng de suiker met de room en doe de geraspte sinaasappelschil en het vanillemerg erbij.
Breng aan de kook en laat de room mooi inkoken.
Los de gelatine op in de room en verdeel over twee glazen.
Laat de panna cotta opstijven in de koelkast.
Breng het water samen met de suiker, vanille- en kaneelstok aan de kook.
Blus af met water en een flinke scheut sinaaslikeur wanneer de suiker een licht bruine kleur heeft.
Marineer de sinaasappelpartjes in de karamel.
Panna cotta
Gekarameliseerde sinaasappel
Meng de suiker met de room en doe de geraspte sinaasappelschil en het vanillemerg erbij.
Breng aan de kook en laat de room mooi inkoken.
Los de gelatine op in de room en verdeel over twee glazen.
Laat de panna cotta opstijven in de koelkast.
Breng het water samen met de suiker, vanille- en kaneelstok aan de kook.
Blus af met water en een flinke scheut sinaaslikeur wanneer de suiker een licht bruine kleur heeft.
Marineer de sinaasappelpartjes in de karamel.