Meng de melk, bloem, eieren, suiker, olie, kleurstof, de vanille extract en cacao in een kom.
Laat het mengsel 30 minuten rusten.
Verhit een pan op het vuur en vet de bodem in met boter.
Giet een pollepel van het beslag in de pan.
Draai de pan in het rond zodat het deeg mooi verdeeld wordt.
Laat de pannenkoek 1 minuut bakken aan elke kant.
Herhaal deze stappen tot je een hele stapel pannenkoeken hebt en het deeg op is.
Laat de pannenkoeken nu afkoelen voor je ze begint te stapelen.
Maak intussen het glazuur klaar.
Neem een kom en meng de plattekaas met de suiker tot een glade massa.
Begin nu met het maken van de cake.
Leg een pannenkoek op een bord of schotel en smeer er glazuur op..
Eindig met een laagje glazuur en werk af met verse frambozen.
De finishing touch? Een fijne laagje poedersuiker over de frambozen.
Extra tip: Je kan deze cake ook bereiden met gewone pannenkoeken zonder kleurstof. Ook lekker met lemon curd als vulling.
Pannenkoeken
Versiering
Meng de melk, bloem, eieren, suiker, olie, kleurstof, de vanille extract en cacao in een kom.
Laat het mengsel 30 minuten rusten.
Verhit een pan op het vuur en vet de bodem in met boter.
Giet een pollepel van het beslag in de pan.
Draai de pan in het rond zodat het deeg mooi verdeeld wordt.
Laat de pannenkoek 1 minuut bakken aan elke kant.
Herhaal deze stappen tot je een hele stapel pannenkoeken hebt en het deeg op is.
Laat de pannenkoeken nu afkoelen voor je ze begint te stapelen.
Maak intussen het glazuur klaar.
Neem een kom en meng de plattekaas met de suiker tot een glade massa.
Begin nu met het maken van de cake.
Leg een pannenkoek op een bord of schotel en smeer er glazuur op..
Eindig met een laagje glazuur en werk af met verse frambozen.
De finishing touch? Een fijne laagje poedersuiker over de frambozen.
Extra tip: Je kan deze cake ook bereiden met gewone pannenkoeken zonder kleurstof. Ook lekker met lemon curd als vulling.