Sluiten
kookmodus
Slagroomsoezen
Stap 1 van 8

Verwarm de oven op 170°C. Meng de melk met het water en breng samen met de boter, suiker en het zout aan de kook.

Stap 2 van 8

Roer de bloem erdoor wanneer het mengsel kookt.

Stap 3 van 8

Doe de eieren er beetje bij beetje bij en roer tot een glad beslag.

Stap 4 van 8

Doe het beslag in een spuitzak.

Stap 5 van 8

Bestrijk een bakplaat met een beetje gesmolten boter en strooi er een beetje bloem over uit. Spuit de soesjes erop en bestrijk met een beetje eigeel voor een goudbruin korstje.

Stap 6 van 8

Bak 15 minuten in de oven.

Stap 7 van 8

Klop de slagroom luchtig, samen met de suiker en het vanillemerg.

Stap 8 van 8

Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Slagroomsoezen Slagroomsoezen
Recept
Campina

Slagroomsoezen

Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 200
    g water
  • 200
    g Campina Volle melk
  • 175
    g boter
  • 8
    g suiker
  • 220
    g patisseriebloem
  • 8
    eieren
  • 1
    klontjes boter (gesmolten)
  • eieren (eigeel)
  • 500
    g Campina Slagroom (40% vet)
  • 25
    g suiker
  • 1
    vanillestok
In de oven: 15 minuten
  1. Verwarm de oven op 170°C. Meng de melk met het water en breng samen met de boter, suiker en het zout aan de kook.

  2. Roer de bloem erdoor wanneer het mengsel kookt.

  3. Doe de eieren er beetje bij beetje bij en roer tot een glad beslag.

  4. Doe het beslag in een spuitzak.

  5. Bestrijk een bakplaat met een beetje gesmolten boter en strooi er een beetje bloem over uit. Spuit de soesjes erop en bestrijk met een beetje eigeel voor een goudbruin korstje.

  6. Bak 15 minuten in de oven.

  7. Klop de slagroom luchtig, samen met de suiker en het vanillemerg.

  8. Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.

Recept
Campina
Gebrande Campina Karnemelkpap met hoppejenever en hoppeconfituur

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Plattekaasmousse met fruit en een crumble van speculaas

Nagerecht | 90 minuten

Recept
Campina
Chocomousse met peren

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Country Crisp Muffins

Nagerecht | 10 minuten