Verwarm de oven op 170°C. Meng de melk met het water en breng samen met de boter, suiker en het zout aan de kook.
Roer de bloem erdoor wanneer het mengsel kookt.
Doe de eieren er beetje bij beetje bij en roer tot een glad beslag.
Doe het beslag in een spuitzak.
Bestrijk een bakplaat met een beetje gesmolten boter en strooi er een beetje bloem over uit. Spuit de soesjes erop en bestrijk met een beetje eigeel voor een goudbruin korstje.
Bak 15 minuten in de oven.
Klop de slagroom luchtig, samen met de suiker en het vanillemerg.
Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.
Verwarm de oven op 170°C. Meng de melk met het water en breng samen met de boter, suiker en het zout aan de kook.
Roer de bloem erdoor wanneer het mengsel kookt.
Doe de eieren er beetje bij beetje bij en roer tot een glad beslag.
Doe het beslag in een spuitzak.
Bestrijk een bakplaat met een beetje gesmolten boter en strooi er een beetje bloem over uit. Spuit de soesjes erop en bestrijk met een beetje eigeel voor een goudbruin korstje.
Bak 15 minuten in de oven.
Klop de slagroom luchtig, samen met de suiker en het vanillemerg.
Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.