Doe het water in een pot en zet op een matig vuurtje.
Laat de boter smelten in het water.
Voeg nadien de bloem toe en roer tot alles goed samenklit.
Haal de pot van het vuur en breek een voor een de eieren in het mengsel.
Roer ondertussen goed zodat je een stevig beslag krijgt.
Bedek een bakplaat met bakpapier en doe het mengsel in een spuitzak.
Spuit toefjes van het beslag op je bakpapier. Opgelet! Laat genoeg ruimte tussen de bolletjes. Hou er rekening mee dat ze nog ongeveer dubbel zo groot worden.
Verwarm de oven voor en bak de soesjes ongeveer 15 minuten op 200° C. Laat ze afkoelen.
Klop de slagroom stijf met de suiker en schep er voorzichtig de coulis door.
Doe deze mix in een spuitzakje en vul er de soesjes mee.
Tip! Serveer eventueel met een bolletje ijs of wat fruit.
Doe het water in een pot en zet op een matig vuurtje.
Laat de boter smelten in het water.
Voeg nadien de bloem toe en roer tot alles goed samenklit.
Haal de pot van het vuur en breek een voor een de eieren in het mengsel.
Roer ondertussen goed zodat je een stevig beslag krijgt.
Bedek een bakplaat met bakpapier en doe het mengsel in een spuitzak.
Spuit toefjes van het beslag op je bakpapier. Opgelet! Laat genoeg ruimte tussen de bolletjes. Hou er rekening mee dat ze nog ongeveer dubbel zo groot worden.
Verwarm de oven voor en bak de soesjes ongeveer 15 minuten op 200° C. Laat ze afkoelen.
Klop de slagroom stijf met de suiker en schep er voorzichtig de coulis door.
Doe deze mix in een spuitzakje en vul er de soesjes mee.
Tip! Serveer eventueel met een bolletje ijs of wat fruit.