Sluiten
kookmodus
Cheesecake van witte chocolade en aardbeien
Stap 1 van 10

Verbrokkel de koekjes in een kom. Smelt de boter en vermeng met de koekjes. 

Stap 2 van 10

Vul vervolgens de bodem van die bakvorm met het mengsel.

Stap 3 van 10

Laat de witte chocolade au bain-marie smelten. 

Stap 4 van 10

Meng de suiker en de maïzena in een kom.

Stap 5 van 10

Kluts het ei en klop  het los.

Stap 6 van 10

Voeg de kaas toe,  klop het geheel los. Voeg vervolgens de gesmolten chocolade toe. Blijf  ondertussen goed roeren.

Stap 7 van 10

Giet de massa in de bakvorm en plaats gedurende 1 uur in de oven op 120° C. Verlaag dan de  temperatuur naar 110° C en laat nog een halfuurtje verder bakken.

Stap 8 van 10

Laat afkoelen en neem de cheesecake uit de bakvorm.

Stap 9 van 10

Snijd de cake in stukken.

Stap 10 van 10

Versier vervolgens met stukjes aardbei.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Cheesecake van witte chocolade en aardbeien Cheesecake van witte chocolade en aardbeien
Recept
Campina

Cheesecake van witte chocolade en aardbeien

Nagerecht
25 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 40
    g boter
  • 150
    g zandkoekjes
  • 100
    g witte chocolade
  • 150
    g Campina Halfvolle Verse Kaas
  • 1
    eetlepels maïzena
  • 1
    eieren
  • 40
    g suiker
  • 150
    g aardbeien
In de koelkast: 90 minuten
  1. Verbrokkel de koekjes in een kom. Smelt de boter en vermeng met de koekjes. 

  2. Vul vervolgens de bodem van die bakvorm met het mengsel.

  3. Laat de witte chocolade au bain-marie smelten. 

  4. Meng de suiker en de maïzena in een kom.

  5. Kluts het ei en klop  het los.

  6. Voeg de kaas toe,  klop het geheel los. Voeg vervolgens de gesmolten chocolade toe. Blijf  ondertussen goed roeren.

  7. Giet de massa in de bakvorm en plaats gedurende 1 uur in de oven op 120° C. Verlaag dan de  temperatuur naar 110° C en laat nog een halfuurtje verder bakken.

  8. Laat afkoelen en neem de cheesecake uit de bakvorm.

  9. Snijd de cake in stukken.

  10. Versier vervolgens met stukjes aardbei.

Recept
Campina
Maïsflan met amandelen en rode besjes

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Gebrande Campina Karnemelkpap met hoppejenever en hoppeconfituur

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Warme én koude soep van aardbeien

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop

Nagerecht | 20 minuten