Verbrokkel de koekjes in een kom. Smelt de boter en vermeng met de koekjes.
Vul vervolgens de bodem van die bakvorm met het mengsel.
Laat de witte chocolade au bain-marie smelten.
Meng de suiker en de maïzena in een kom.
Kluts het ei en klop het los.
Voeg de kaas toe, klop het geheel los. Voeg vervolgens de gesmolten chocolade toe. Blijf ondertussen goed roeren.
Giet de massa in de bakvorm en plaats gedurende 1 uur in de oven op 120° C. Verlaag dan de temperatuur naar 110° C en laat nog een halfuurtje verder bakken.
Laat afkoelen en neem de cheesecake uit de bakvorm.
Snijd de cake in stukken.
Versier vervolgens met stukjes aardbei.
Verbrokkel de koekjes in een kom. Smelt de boter en vermeng met de koekjes.
Vul vervolgens de bodem van die bakvorm met het mengsel.
Laat de witte chocolade au bain-marie smelten.
Meng de suiker en de maïzena in een kom.
Kluts het ei en klop het los.
Voeg de kaas toe, klop het geheel los. Voeg vervolgens de gesmolten chocolade toe. Blijf ondertussen goed roeren.
Giet de massa in de bakvorm en plaats gedurende 1 uur in de oven op 120° C. Verlaag dan de temperatuur naar 110° C en laat nog een halfuurtje verder bakken.
Laat afkoelen en neem de cheesecake uit de bakvorm.
Snijd de cake in stukken.
Versier vervolgens met stukjes aardbei.