Sluiten
kookmodus
Strasso Crème Brûlée met passievruchten
Stap 1 van 12 - Voor de crème brûlée:

Verwarm de oven op 90°C. 

Stap 2 van 12 - Voor de crème brûlée:

Breng de Campina Room (40% vet) en de Campina Volle Melk, samen met de gespleten vanillestok aan de kook in een pannetje op het vuur. 

Stap 3 van 12 - Voor de crème brûlée:

Meng ondertussen de eidooiers en de suiker in een mengkom. 

Stap 4 van 12 - Voor de crème brûlée:

Giet de warme vloeistof op het ei-suikermengsel en roer goed door. 

Stap 5 van 12 - Voor de crème brûlée:

Lepel het vruchtvlees uit 4 passievruchten en meng het onder de crème. 

Stap 6 van 12 - Voor de crème brûlée:

Verdeel de crème over de porseleinen potjes. 

Stap 7 van 12 - Voor de crème brûlée:

Schik de potjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met warm water. 

Stap 8 van 12 - Voor de crème brûlée:

Plaats de schaal voorzichtig in de oven, gedurende 1 uur. 

Stap 9 van 12 - Voor de crème brûlée:

Laat de potjes afkoelen. 

Stap 10 van 12 - Voor de afwerking:

Snijd de 2 passievruchten in kwartjes. 

Stap 11 van 12 - Voor de afwerking:

Strooi de rietsuiker over de potjes en brandt ze af met behulp van een  crème brûlée brander. 

Stap 12 van 12 - Voor de afwerking:

Serveer er de kwartjes van  passievruchten bij.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Strasso Crème Brûlée met passievruchten Strasso Crème Brûlée met passievruchten
Recept
Campina

Strasso Crème Brûlée met passievruchten

Nagerecht
25 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 

Voor de crème brûlée:

  • 150
    ml Campina Slagroom (40% vet)
  • 150
    ml Campina Volle melk
  • 1
    vanillestok
  • 6
    eieren (enkel de dooier)
  • 60
    g suiker
  • 4
    passievrucht
In de oven: 60 minuten
Voor de crème brûlée:
  1. Verwarm de oven op 90°C. 

  2. Breng de Campina Room (40% vet) en de Campina Volle Melk, samen met de gespleten vanillestok aan de kook in een pannetje op het vuur. 

  3. Meng ondertussen de eidooiers en de suiker in een mengkom. 

  4. Giet de warme vloeistof op het ei-suikermengsel en roer goed door. 

  5. Lepel het vruchtvlees uit 4 passievruchten en meng het onder de crème. 

  6. Verdeel de crème over de porseleinen potjes. 

  7. Schik de potjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met warm water. 

  8. Plaats de schaal voorzichtig in de oven, gedurende 1 uur. 

  9. Laat de potjes afkoelen. 

Voor de afwerking:
  1. Snijd de 2 passievruchten in kwartjes. 

  2. Strooi de rietsuiker over de potjes en brandt ze af met behulp van een  crème brûlée brander. 

  3. Serveer er de kwartjes van  passievruchten bij.

Recept
Campina
Blanc manger met appelcompote en meringue-champignonnetjes

Nagerecht | 75 minuten

Recept
Campina
Perentaartje

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Chocolademousse met slagroom

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Gevulde aardappeltjes met anijslikeur

Aperitief | 20 minuten