Verwarm de oven op 90°C.
Breng de Campina Room (40% vet) en de Campina Volle Melk, samen met de gespleten vanillestok aan de kook in een pannetje op het vuur.
Meng ondertussen de eidooiers en de suiker in een mengkom.
Giet de warme vloeistof op het ei-suikermengsel en roer goed door.
Lepel het vruchtvlees uit 4 passievruchten en meng het onder de crème.
Verdeel de crème over de porseleinen potjes.
Schik de potjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met warm water.
Plaats de schaal voorzichtig in de oven, gedurende 1 uur.
Laat de potjes afkoelen.
Snijd de 2 passievruchten in kwartjes.
Strooi de rietsuiker over de potjes en brandt ze af met behulp van een crème brûlée brander.
Serveer er de kwartjes van passievruchten bij.
Voor de crème brûlée:
Verwarm de oven op 90°C.
Breng de Campina Room (40% vet) en de Campina Volle Melk, samen met de gespleten vanillestok aan de kook in een pannetje op het vuur.
Meng ondertussen de eidooiers en de suiker in een mengkom.
Giet de warme vloeistof op het ei-suikermengsel en roer goed door.
Lepel het vruchtvlees uit 4 passievruchten en meng het onder de crème.
Verdeel de crème over de porseleinen potjes.
Schik de potjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met warm water.
Plaats de schaal voorzichtig in de oven, gedurende 1 uur.
Laat de potjes afkoelen.
Snijd de 2 passievruchten in kwartjes.
Strooi de rietsuiker over de potjes en brandt ze af met behulp van een crème brûlée brander.
Serveer er de kwartjes van passievruchten bij.