Verwarm de oven op 180°C en laat het deeg op kamertemperatuur komen.
Snij de perziken in halve maantjes, meng ze met het citroensap, het zout, de suiker, vanillesuiker en maïzena.
Laat tien minuutjes rusten zodat alle sappen vrijkomen.
Snij het deeg in vier delen en bekleed er de ingevette bakvormpjes mee.
Verdeel nadien het perzikmengsel over de potjes.
Plooi het overtollige deeg naar binnen en werk eventueel af met suikerparels.
Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Klop de slagroom en werk elk taartje ermee af.
Verwarm de oven op 180°C en laat het deeg op kamertemperatuur komen.
Snij de perziken in halve maantjes, meng ze met het citroensap, het zout, de suiker, vanillesuiker en maïzena.
Laat tien minuutjes rusten zodat alle sappen vrijkomen.
Snij het deeg in vier delen en bekleed er de ingevette bakvormpjes mee.
Verdeel nadien het perzikmengsel over de potjes.
Plooi het overtollige deeg naar binnen en werk eventueel af met suikerparels.
Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Klop de slagroom en werk elk taartje ermee af.