Verwarm de Campina Room, eidooiers, vanille en suiker in een pan tot 85°C.
Haal de pan van het vuur en voeg het gelatine blaadje toe.
Mix en laat afkoelen in een spuitzak.
Maak een bruine karamel met het water, de suiker en de glucose.
Stort dit in de vorm.
Gaar de prei in de oven op 180°C gedurende 20 minuten.
Wanneer de prei gaar is, snijd deze dan door in de lengte.
Verdeel de prei over de vorm.
Maak een siroop door bereiding van het suikerwater, de boter, het citroensap en het zout.
Giet de siroop erover.
Dek de vorm in zijn geheel af met bladerdeeg.
Bak af in de oven op 180°C gedurende 50 min.
Eens gaar, draai dan de vorm om en verwijder deze.
Vanillesaus
Tarte tatin
Verwarm de Campina Room, eidooiers, vanille en suiker in een pan tot 85°C.
Haal de pan van het vuur en voeg het gelatine blaadje toe.
Mix en laat afkoelen in een spuitzak.
Maak een bruine karamel met het water, de suiker en de glucose.
Stort dit in de vorm.
Gaar de prei in de oven op 180°C gedurende 20 minuten.
Wanneer de prei gaar is, snijd deze dan door in de lengte.
Verdeel de prei over de vorm.
Maak een siroop door bereiding van het suikerwater, de boter, het citroensap en het zout.
Giet de siroop erover.
Dek de vorm in zijn geheel af met bladerdeeg.
Bak af in de oven op 180°C gedurende 50 min.
Eens gaar, draai dan de vorm om en verwijder deze.