Sluiten
kookmodus
Aardbeienmilkshake
Stap 1 van 12

Neem 250ml melk en roer de room erdoor.

Stap 2 van 12

Schraap het binnenste uit het vanillestokje.

Stap 3 van 12

Voeg het vanillemerg en stokje toe en breng langzaam aan de kook.

Stap 4 van 12

Klop de eidooiers los.

Stap 5 van 12

Voeg 50ml melk, puddingpoeder en kristalsuiker toe.

Stap 6 van 12

Neem de melk van het vuur en verwijder het vanillestokje.

Stap 7 van 12

Giet een beetje warme melk bij het eimengsel en klop los.

Stap 8 van 12

Giet het eimengsel terug bij de warme melk en kook al roerend nog even door.

Stap 9 van 12

Giet over in een koude kom, dek af met plasticfolie en laat afkoelen in de koelkast.

Stap 10 van 12

Blender de aardbeien met de rest van de melk, het vanille-ijs en 10 eetlepels afgekoelde vanillepap.

Stap 11 van 12

Maak een fruitbrochette met het citroengras en rood fruit.

Stap 12 van 12

Werk af met een blaadje munt en serveer bij de milkshake.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Aardbeienmilkshake Aardbeienmilkshake
Recept
Campina

Aardbeienmilkshake

Ontbijt
20 minuten | Zoet
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 125
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 400
    ml Campina Volle melk
  • 1
    vanillestok
  • 5
    eieren (eidooiers)
  • 25
    g puddingpoeder
  • 125
    g suiker
  • 250
    g aardbeien
  • 4
    bolletjes vanille-ijs
  • 1
    stengels citroengras
  • blaadjes munt
  • 1
    handjes rood fruit
  1. Neem 250ml melk en roer de room erdoor.

  2. Schraap het binnenste uit het vanillestokje.

  3. Voeg het vanillemerg en stokje toe en breng langzaam aan de kook.

  4. Klop de eidooiers los.

  5. Voeg 50ml melk, puddingpoeder en kristalsuiker toe.

  6. Neem de melk van het vuur en verwijder het vanillestokje.

  7. Giet een beetje warme melk bij het eimengsel en klop los.

  8. Giet het eimengsel terug bij de warme melk en kook al roerend nog even door.

  9. Giet over in een koude kom, dek af met plasticfolie en laat afkoelen in de koelkast.

  10. Blender de aardbeien met de rest van de melk, het vanille-ijs en 10 eetlepels afgekoelde vanillepap.

  11. Maak een fruitbrochette met het citroengras en rood fruit.

  12. Werk af met een blaadje munt en serveer bij de milkshake.

Recept
Campina
Rundstaco’s

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Havermoutpap met plattekaas en aardbei

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Plattekaaswafels met slagroom en kersen

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Scampi op de barbecue

Lunch | 20 minuten