Neem 250ml melk en roer de room erdoor.
Schraap het binnenste uit het vanillestokje.
Voeg het vanillemerg en stokje toe en breng langzaam aan de kook.
Klop de eidooiers los.
Voeg 50ml melk, puddingpoeder en kristalsuiker toe.
Neem de melk van het vuur en verwijder het vanillestokje.
Giet een beetje warme melk bij het eimengsel en klop los.
Giet het eimengsel terug bij de warme melk en kook al roerend nog even door.
Giet over in een koude kom, dek af met plasticfolie en laat afkoelen in de koelkast.
Blender de aardbeien met de rest van de melk, het vanille-ijs en 10 eetlepels afgekoelde vanillepap.
Maak een fruitbrochette met het citroengras en rood fruit.
Werk af met een blaadje munt en serveer bij de milkshake.
Neem 250ml melk en roer de room erdoor.
Schraap het binnenste uit het vanillestokje.
Voeg het vanillemerg en stokje toe en breng langzaam aan de kook.
Klop de eidooiers los.
Voeg 50ml melk, puddingpoeder en kristalsuiker toe.
Neem de melk van het vuur en verwijder het vanillestokje.
Giet een beetje warme melk bij het eimengsel en klop los.
Giet het eimengsel terug bij de warme melk en kook al roerend nog even door.
Giet over in een koude kom, dek af met plasticfolie en laat afkoelen in de koelkast.
Blender de aardbeien met de rest van de melk, het vanille-ijs en 10 eetlepels afgekoelde vanillepap.
Maak een fruitbrochette met het citroengras en rood fruit.
Werk af met een blaadje munt en serveer bij de milkshake.