Sluiten
kookmodus
Pannenkoeken met chocotiramisu
Stap 1 van 8

Meng de patisseriebloem met de poedersuiker en voeg er het ei en 275 ml melk bij.

Stap 2 van 8

Klop alles goed door elkaar tot een glad beslag.

Stap 3 van 8

Maak pannenkoekjes van ongeveer 14 cm.

Stap 4 van 8

Leg in elk kuipje van de muffinplaat een pannenkoek. Bak ze 10 minuten in de oven op 180°C.

Stap 5 van 8

Bereid de chocotiramisu. Smelt de chocolade met de overige melk.

Stap 6 van 8

Meng het samen met de mascarpone en amaretto.

Stap 7 van 8

Voeg de AVEVE Mix voor bavarois toe. Klop de slagroom stijf en meng die erdoor.

Stap 8 van 8

Spuit een bolletje chocotiramisu in elk pannenkoekkuipje en bestrooi met chocoladeschilfers.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pannenkoeken met chocotiramisu Pannenkoeken met chocotiramisu
Recept
Campina

Pannenkoeken met chocotiramisu

Ontbijt
25 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 325
    ml Campina Halfvolle AA Melk
  • 200
    g patisseriebloem
  • 1
    eetlepels bloemsuiker
  • 1
    eieren
  • 125
    ml Campina Slagroom (40% vet)
  • 50
    g zwarte chocolade
  • 125
    g mascarpone
  • 4
    eetlepels amaretto
  • 1
    zakje bavaroismix
  • chocoladeschilfers
In de oven: 10 minuten
  1. Meng de patisseriebloem met de poedersuiker en voeg er het ei en 275 ml melk bij.

  2. Klop alles goed door elkaar tot een glad beslag.

  3. Maak pannenkoekjes van ongeveer 14 cm.

  4. Leg in elk kuipje van de muffinplaat een pannenkoek. Bak ze 10 minuten in de oven op 180°C.

  5. Bereid de chocotiramisu. Smelt de chocolade met de overige melk.

  6. Meng het samen met de mascarpone en amaretto.

  7. Voeg de AVEVE Mix voor bavarois toe. Klop de slagroom stijf en meng die erdoor.

  8. Spuit een bolletje chocotiramisu in elk pannenkoekkuipje en bestrooi met chocoladeschilfers.

Recept
Campina
Minibroodjes gevuld met romig roerei

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Verloren brood

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Poffertjes met ahornsiroop en gepocheerde peren met kaneel

Vieruurtje | 90 minuten

Recept
Campina
Pannenkoekencake ‘Red Velvet’

Nagerecht | 60 minuten