Meng de patisseriebloem met de poedersuiker en voeg er het ei en 275 ml melk bij.
Klop alles goed door elkaar tot een glad beslag.
Maak pannenkoekjes van ongeveer 14 cm.
Leg in elk kuipje van de muffinplaat een pannenkoek. Bak ze 10 minuten in de oven op 180°C.
Bereid de chocotiramisu. Smelt de chocolade met de overige melk.
Meng het samen met de mascarpone en amaretto.
Voeg de AVEVE Mix voor bavarois toe. Klop de slagroom stijf en meng die erdoor.
Spuit een bolletje chocotiramisu in elk pannenkoekkuipje en bestrooi met chocoladeschilfers.
Meng de patisseriebloem met de poedersuiker en voeg er het ei en 275 ml melk bij.
Klop alles goed door elkaar tot een glad beslag.
Maak pannenkoekjes van ongeveer 14 cm.
Leg in elk kuipje van de muffinplaat een pannenkoek. Bak ze 10 minuten in de oven op 180°C.
Bereid de chocotiramisu. Smelt de chocolade met de overige melk.
Meng het samen met de mascarpone en amaretto.
Voeg de AVEVE Mix voor bavarois toe. Klop de slagroom stijf en meng die erdoor.
Spuit een bolletje chocotiramisu in elk pannenkoekkuipje en bestrooi met chocoladeschilfers.