Meng het eigeel met de vanillesuiker en de room.
Plet de mangoblokjes tot moes.
Voeg de mangomoes bij het eigeelmengsel. Voeg ook het limoensap toe. Bewaar een beetje van de zeste voor de afwerking van het gerecht.
Kluts het eiwit, voeg een snuifje zout toe en klop op tot er een stijf wit schuim ontstaat. Roer het schuim heel voorzichtig met een houten lepel onder de mangomoes. Lepel voor lepel.
Laat het mengsel een drietal uurtjes rusten in de koelkast.
Serveer met extra speculooscrumble en limoenzeste.
Meng het eigeel met de vanillesuiker en de room.
Plet de mangoblokjes tot moes.
Voeg de mangomoes bij het eigeelmengsel. Voeg ook het limoensap toe. Bewaar een beetje van de zeste voor de afwerking van het gerecht.
Kluts het eiwit, voeg een snuifje zout toe en klop op tot er een stijf wit schuim ontstaat. Roer het schuim heel voorzichtig met een houten lepel onder de mangomoes. Lepel voor lepel.
Laat het mengsel een drietal uurtjes rusten in de koelkast.
Serveer met extra speculooscrumble en limoenzeste.