Sluiten
kookmodus
Mangomousse met limoen
Stap 1 van 6

Meng het eigeel met  de vanillesuiker en de room. 

Stap 2 van 6

Plet de mangoblokjes  tot moes. 

Stap 3 van 6

Voeg de mangomoes  bij het eigeelmengsel. Voeg ook het limoensap toe. Bewaar een beetje van de  zeste voor de afwerking van het gerecht.

Stap 4 van 6

Kluts het eiwit,  voeg een snuifje zout toe en klop op tot er een stijf wit schuim ontstaat. Roer  het schuim heel voorzichtig met een houten lepel onder de mangomoes. Lepel voor lepel.

Stap 5 van 6

Laat het mengsel een drietal uurtjes rusten in de koelkast.

Stap 6 van 6

Serveer met extra speculooscrumble en limoenzeste.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Mangomousse met limoen Mangomousse met limoen
Recept
Campina

Mangomousse met limoen

Ontbijt
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 3
    mango (gepeld en ontpit)
  • 3
    eieren
  • 1
    zakje vanillesuiker
  • 100
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    snuifje zout
  • 1
    limoensap
  • 2
    speculoos (koekjes)
In de koelkast: 3 uren
  1. Meng het eigeel met  de vanillesuiker en de room. 

  2. Plet de mangoblokjes  tot moes. 

  3. Voeg de mangomoes  bij het eigeelmengsel. Voeg ook het limoensap toe. Bewaar een beetje van de  zeste voor de afwerking van het gerecht.

  4. Kluts het eiwit,  voeg een snuifje zout toe en klop op tot er een stijf wit schuim ontstaat. Roer  het schuim heel voorzichtig met een houten lepel onder de mangomoes. Lepel voor lepel.

  5. Laat het mengsel een drietal uurtjes rusten in de koelkast.

  6. Serveer met extra speculooscrumble en limoenzeste.

Recept
Campina
Hartige pannenkoeken met zalm en spinazie

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Courgette-ontbijtcake

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Roerei met truffelaroma

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Toast met roerei en zalm

Ontbijt | 15 minuten