Sluiten
kookmodus
Toast met roerei en zalm
Stap 1 van 4

Kluts de eieren met de melk. Kruid eventueel met peper en zout.

Stap 2 van 4

Verhit een pan met antiaanbaklaag en roer de eieren tot ze gaar en smeuïg zijn. Hou warm.

Stap 3 van 4

Doe de fijngesneden selder met 100 ml water in een pan met deksel. Stoom gaar gedurende 5 min.

Stap 4 van 4

Beleg de beschuiten met roerei, witte selder en fijne sneetjes gerookte zalm.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Toast met roerei en zalm Toast met roerei en zalm
Recept
Campina

Toast met roerei en zalm

Ontbijt
15 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 12
    eetlepels Campina Volle melk
  • 180
    g gerookte zalm (in sneetjes)
  • 8
    beschuit (rond)
  • 6
    eieren
  • 4
    stengels selder (wit en fijngesneden)
  • peper
  • zout
  1. Kluts de eieren met de melk. Kruid eventueel met peper en zout.

  2. Verhit een pan met antiaanbaklaag en roer de eieren tot ze gaar en smeuïg zijn. Hou warm.

  3. Doe de fijngesneden selder met 100 ml water in een pan met deksel. Stoom gaar gedurende 5 min.

  4. Beleg de beschuiten met roerei, witte selder en fijne sneetjes gerookte zalm.

Recept
Campina
Oldskool Bananenbrood

Ontbijt | 75 minuten

Recept
Campina
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Gevulde pannenkoek met chocoladedip

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
IJs-smoothie

Nagerecht | 250 minuten