Sluiten
kookmodus
Omeletrol met plattekaas
Stap 1 van 8

Klop de eieren samen met de room. Kruid met peper en zout.

Stap 2 van 8

Laat boter smelten in een braadpan en bak de omelet. Gebruik bij voorkeur een grote en fijne pan.

Stap 3 van 8

Laat de omelet vervolgens afkoelen.

Stap 4 van 8

Meng de platte kaas en de fijngeknipte bieslook in een kom.

Stap 5 van 8

Doe er peper en zout bij.

Stap 6 van 8

Besmeer de omelet met dit mengsel en rol de omelet vervolgens dicht.

Stap 7 van 8

Pak de rol in vershoudfolie in en leg minstens 2 uur in de koelkast.

Stap 8 van 8

Snij de rol ten slotte in kleine stukken.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Omeletrol met plattekaas Omeletrol met plattekaas
Recept
Campina

Omeletrol met plattekaas

Ontbijt
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    eieren
  • 1
    eetlepels Campina Volle room (33% vet)
  • 10
    g boter
  • 100
    g Campina Volle Plattekaas
  • 5
    takjes bieslook
  • peper
  • zout
In de koelkast: 2 uur
  1. Klop de eieren samen met de room. Kruid met peper en zout.

  2. Laat boter smelten in een braadpan en bak de omelet. Gebruik bij voorkeur een grote en fijne pan.

  3. Laat de omelet vervolgens afkoelen.

  4. Meng de platte kaas en de fijngeknipte bieslook in een kom.

  5. Doe er peper en zout bij.

  6. Besmeer de omelet met dit mengsel en rol de omelet vervolgens dicht.

  7. Pak de rol in vershoudfolie in en leg minstens 2 uur in de koelkast.

  8. Snij de rol ten slotte in kleine stukken.

Recept
Campina
Benedict Eitjes

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Melkbolussen

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Bananenbrood ‘blondies’

Ontbijt | 50 minuten

Recept
Campina
Zacht gekookt eitje met asperges

Ontbijt | 15 minuten