Klop de eieren samen met de room. Kruid met peper en zout.
Laat boter smelten in een braadpan en bak de omelet. Gebruik bij voorkeur een grote en fijne pan.
Laat de omelet vervolgens afkoelen.
Meng de platte kaas en de fijngeknipte bieslook in een kom.
Doe er peper en zout bij.
Besmeer de omelet met dit mengsel en rol de omelet vervolgens dicht.
Pak de rol in vershoudfolie in en leg minstens 2 uur in de koelkast.
Snij de rol ten slotte in kleine stukken.
Klop de eieren samen met de room. Kruid met peper en zout.
Laat boter smelten in een braadpan en bak de omelet. Gebruik bij voorkeur een grote en fijne pan.
Laat de omelet vervolgens afkoelen.
Meng de platte kaas en de fijngeknipte bieslook in een kom.
Doe er peper en zout bij.
Besmeer de omelet met dit mengsel en rol de omelet vervolgens dicht.
Pak de rol in vershoudfolie in en leg minstens 2 uur in de koelkast.
Snij de rol ten slotte in kleine stukken.