Snijd de konijnenfilets in tournedos van ongeveer 2 cm dik.
Omwikkel met even brede reepjes vers spek.
Bind vast met een keukentouwtje.
Bak ze in een pan met boter, kruid met peper en zout.
Haal ze uit de pan en houd ze warm.
Giet het vet uit de pan en deglaceer met de droge sherry.
Voeg de bouillon toe en laat verder inkoken.
Doe de room erbij en laat inkoken.
Neem van het vuur, voeg een eetlepel mosterd toe en roer de boter er door.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de gespoelde preiwitten in hele kleine stukjes en laat langzaam gaar worden in wat vocht.
Kruid met peper en zout.
Maak op verwarmde borden een preibedje.
Schik daarop de tournedos en giet de saus errond.
Versier met fijngesnipperd bieslook.
Extra tip: Serveer met natuuraardappeltjes of aardappelpuree.
Snijd de konijnenfilets in tournedos van ongeveer 2 cm dik.
Omwikkel met even brede reepjes vers spek.
Bind vast met een keukentouwtje.
Bak ze in een pan met boter, kruid met peper en zout.
Haal ze uit de pan en houd ze warm.
Giet het vet uit de pan en deglaceer met de droge sherry.
Voeg de bouillon toe en laat verder inkoken.
Doe de room erbij en laat inkoken.
Neem van het vuur, voeg een eetlepel mosterd toe en roer de boter er door.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de gespoelde preiwitten in hele kleine stukjes en laat langzaam gaar worden in wat vocht.
Kruid met peper en zout.
Maak op verwarmde borden een preibedje.
Schik daarop de tournedos en giet de saus errond.
Versier met fijngesnipperd bieslook.
Extra tip: Serveer met natuuraardappeltjes of aardappelpuree.