Verhit de boter in een pan.
Bak het runds- en varkensvlees goed aan, in kleine porties.
Doe het vlees in een braadpan met deksel, die ook in de oven mag.
Bak daarna de uien glazig in de pan waarin je het vlees hebt gebakken.
Blus de pan met het bier.
Doe er de mosterd, de laurier en de tijm bij. Roer de bakresten goed los.
Voeg de inhoud van de pan toe aan de braadpan met het vlees. Doe er ook de wortelen bij.
Laat het stoofvlees ongeveer 2 uur sudderen in een oven van 160°C.
Controleer of het vlees zacht en helemaal gaar is. Anders verleng je de oventijd nog een kwartiertje.
Haal het vlees en de groenten uit de pan.
Laat het kookvocht even inkoken, breng eventueel op smaak met peper en zout.
Roer de Campina Lichte Room onder het kookvocht.
Voeg opnieuw het vlees en de groenten toe en serveer meteen.
Verhit de boter in een pan.
Bak het runds- en varkensvlees goed aan, in kleine porties.
Doe het vlees in een braadpan met deksel, die ook in de oven mag.
Bak daarna de uien glazig in de pan waarin je het vlees hebt gebakken.
Blus de pan met het bier.
Doe er de mosterd, de laurier en de tijm bij. Roer de bakresten goed los.
Voeg de inhoud van de pan toe aan de braadpan met het vlees. Doe er ook de wortelen bij.
Laat het stoofvlees ongeveer 2 uur sudderen in een oven van 160°C.
Controleer of het vlees zacht en helemaal gaar is. Anders verleng je de oventijd nog een kwartiertje.
Haal het vlees en de groenten uit de pan.
Laat het kookvocht even inkoken, breng eventueel op smaak met peper en zout.
Roer de Campina Lichte Room onder het kookvocht.
Voeg opnieuw het vlees en de groenten toe en serveer meteen.