Sluiten
kookmodus
Kipfilet met bearnaisesaus en boontjes
Stap 1 van 7 - Bearnaisesaus

Klop de 2 eierdooiers met de dragonazijn.

Stap 2 van 7 - Bearnaisesaus

Voeg op een zacht vuurtje de gesmolten boter toe.

Stap 3 van 7 - Bearnaisesaus

Klop de Campina Volle Room licht op en voeg die bij het mengsel. Laat even inkoken.

Stap 4 van 7 - Bearnaisesaus

Voeg tenslotte de gesnipperde dragon toe.

Stap 5 van 7 - Kipfilet en boontjes

Snij de snijbonen in stukjes, fruit de ui en bak de stukjes snijboon licht aan.

Stap 6 van 7 - Kipfilet en boontjes

Kruid de kipfilets met peper en zout en bak ze gaar in een pan met boter.

Stap 7 van 7 - Kipfilet en boontjes

Serveer de kip met de saus en de snijbonen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kipfilet met bearnaisesaus en boontjes Kipfilet met bearnaisesaus en boontjes
Recept
Campina

Kipfilet met bearnaisesaus en boontjes

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

Bearnaisesaus

  • 2
    eieren (enkel de eidooiers)
  • 3
    eetlepels dragonazijn
  • 100
    g boter (gesmolten)
  • 100
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 2
    eetlepels dragon (gesnipperd)

Kipfilet en boontjes

  • 4
    kippenfilets
  • peper
  • zout
  • 1
    uien (gesnipperd)
  • 200
    g snijbonen
  • klontjes boter
Bearnaisesaus
  1. Klop de 2 eierdooiers met de dragonazijn.

  2. Voeg op een zacht vuurtje de gesmolten boter toe.

  3. Klop de Campina Volle Room licht op en voeg die bij het mengsel. Laat even inkoken.

  4. Voeg tenslotte de gesnipperde dragon toe.

Kipfilet en boontjes
  1. Snij de snijbonen in stukjes, fruit de ui en bak de stukjes snijboon licht aan.

  2. Kruid de kipfilets met peper en zout en bak ze gaar in een pan met boter.

  3. Serveer de kip met de saus en de snijbonen.

Recept
Campina
Verrassingsbrood

Hoofdgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Vispannetje met prei en plattekaas

Hoofdgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Kabeljauw met lichte tomaat-kapperroomsaus

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Tabouleh

Hoofdgerecht | 45 minuten