Klop de 2 eierdooiers met de dragonazijn.
Voeg op een zacht vuurtje de gesmolten boter toe.
Klop de Campina Volle Room licht op en voeg die bij het mengsel. Laat even inkoken.
Voeg tenslotte de gesnipperde dragon toe.
Snij de snijbonen in stukjes, fruit de ui en bak de stukjes snijboon licht aan.
Kruid de kipfilets met peper en zout en bak ze gaar in een pan met boter.
Serveer de kip met de saus en de snijbonen.
Bearnaisesaus
Kipfilet en boontjes
Klop de 2 eierdooiers met de dragonazijn.
Voeg op een zacht vuurtje de gesmolten boter toe.
Klop de Campina Volle Room licht op en voeg die bij het mengsel. Laat even inkoken.
Voeg tenslotte de gesnipperde dragon toe.
Snij de snijbonen in stukjes, fruit de ui en bak de stukjes snijboon licht aan.
Kruid de kipfilets met peper en zout en bak ze gaar in een pan met boter.
Serveer de kip met de saus en de snijbonen.