Sluiten
kookmodus
Witte chocoladetaart met roomkaas
Stap 1 van 10

Bedek een springvorm met bakpapier.

Stap 2 van 10

Mix de speculaas fijn, smelt de boter en meng de twee.

Stap 3 van 10

Doe dit mengsel in de bakvorm en laat 10 minuten bakken op 180° C.

Stap 4 van 10

Smelt de chocolade au bain-marie.

Stap 5 van 10

Laat even afkoelen en meng de chocolade onder de verse kaas.

Stap 6 van 10

Laat de gelatine weken in wat koud water.

Stap 7 van 10

Breng de melk zachtjes aan de kook en los er de gelatineblaadjes in op.

Stap 8 van 10

Meng met het mengsel van roomkaas en chocolade.

Stap 9 van 10

Doe het geheel in de bakvorm en laat het afkoelen.

Stap 10 van 10

Werk je taart af met wat chocoladeschilfers en frambozen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Witte chocoladetaart met roomkaas Witte chocoladetaart met roomkaas
Recept
Campina

Witte chocoladetaart met roomkaas

Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 300
    g witte chocolade
  • 200
    g speculoos
  • 60
    g boter
  • 500
    g Campina Halfvolle Verse Kaas
  • 6
    blaadjes gelatine
  • 3
    eetlepels Campina Halfvolle melk
  • chocoladeschilfers (melkchocolade, pure chocolade)
  • frambozen
In de oven: 10 minuten
  1. Bedek een springvorm met bakpapier.

  2. Mix de speculaas fijn, smelt de boter en meng de twee.

  3. Doe dit mengsel in de bakvorm en laat 10 minuten bakken op 180° C.

  4. Smelt de chocolade au bain-marie.

  5. Laat even afkoelen en meng de chocolade onder de verse kaas.

  6. Laat de gelatine weken in wat koud water.

  7. Breng de melk zachtjes aan de kook en los er de gelatineblaadjes in op.

  8. Meng met het mengsel van roomkaas en chocolade.

  9. Doe het geheel in de bakvorm en laat het afkoelen.

  10. Werk je taart af met wat chocoladeschilfers en frambozen.

Recept
Campina
Confituurkoekjes

Nagerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Blanc manger met appelcompote en meringue-champignonnetjes

Nagerecht | 75 minuten

Recept
Campina
Crème brûlée

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Tarte tatin met speculaasijs

Nagerecht | 30 minuten