Bedek een springvorm met bakpapier.
Mix de speculaas fijn, smelt de boter en meng de twee.
Doe dit mengsel in de bakvorm en laat 10 minuten bakken op 180° C.
Smelt de chocolade au bain-marie.
Laat even afkoelen en meng de chocolade onder de verse kaas.
Laat de gelatine weken in wat koud water.
Breng de melk zachtjes aan de kook en los er de gelatineblaadjes in op.
Meng met het mengsel van roomkaas en chocolade.
Doe het geheel in de bakvorm en laat het afkoelen.
Werk je taart af met wat chocoladeschilfers en frambozen.
Bedek een springvorm met bakpapier.
Mix de speculaas fijn, smelt de boter en meng de twee.
Doe dit mengsel in de bakvorm en laat 10 minuten bakken op 180° C.
Smelt de chocolade au bain-marie.
Laat even afkoelen en meng de chocolade onder de verse kaas.
Laat de gelatine weken in wat koud water.
Breng de melk zachtjes aan de kook en los er de gelatineblaadjes in op.
Meng met het mengsel van roomkaas en chocolade.
Doe het geheel in de bakvorm en laat het afkoelen.
Werk je taart af met wat chocoladeschilfers en frambozen.