Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet een ovenschaal in en bestrooi die met een koffielepeltje suiker.
Meng in een kom de plattekaas, de eierdooiers, de geraspte schil van de citroen en de bloem.
Voeg een snuifje zout bij de eiwitten en klop ze stijf.
Voeg daarna pas de suiker toe. Schep het eiwitschuim onder het mengsel.
Doe de helft van het deeg in de taartvorm.
Leg de blauwe bosbessen erop en dek dan af met de andere helft van het deeg.
Zet de taartvorm in de oven en laat gedurende 40 minuten bakken.
Haal de clafoutis uit de oven en bestrooi hem met gezeefde poedersuiker.
Serveer lauw.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet een ovenschaal in en bestrooi die met een koffielepeltje suiker.
Meng in een kom de plattekaas, de eierdooiers, de geraspte schil van de citroen en de bloem.
Voeg een snuifje zout bij de eiwitten en klop ze stijf.
Voeg daarna pas de suiker toe. Schep het eiwitschuim onder het mengsel.
Doe de helft van het deeg in de taartvorm.
Leg de blauwe bosbessen erop en dek dan af met de andere helft van het deeg.
Zet de taartvorm in de oven en laat gedurende 40 minuten bakken.
Haal de clafoutis uit de oven en bestrooi hem met gezeefde poedersuiker.
Serveer lauw.