Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).
Meng de boter en suiker in een steelpan op matig vuur.
Voeg de melk en dan de eieren toe.
Meng de bloem en de pecannoten in een kom en voeg er de voorgaande bereiding aan toe.
Doe er vervolgens de Country Crisp Zwarte Chocolade bij.
Smeer de muffin-vorm in met boter en vul deze voor ¾ met deeg.
Laat 25-30 minuten bakken in de voorverwarmde oven.
Klaar!
Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).
Meng de boter en suiker in een steelpan op matig vuur.
Voeg de melk en dan de eieren toe.
Meng de bloem en de pecannoten in een kom en voeg er de voorgaande bereiding aan toe.
Doe er vervolgens de Country Crisp Zwarte Chocolade bij.
Smeer de muffin-vorm in met boter en vul deze voor ¾ met deeg.
Laat 25-30 minuten bakken in de voorverwarmde oven.
Klaar!