Sluiten
kookmodus
Country Crisp Muffins
Stap 1 van 8

Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

Stap 2 van 8

Meng de boter en suiker in een steelpan op matig vuur.

Stap 3 van 8

Voeg de melk en dan de eieren toe.

Stap 4 van 8

Meng de bloem en de pecannoten in een kom en voeg er de  voorgaande bereiding aan toe.

Stap 5 van 8

Doe er vervolgens de Country Crisp Zwarte Chocolade bij.

Stap 6 van 8

Smeer de muffin-vorm in met boter en vul deze voor ¾ met  deeg.

Stap 7 van 8

Laat 25-30 minuten bakken in de voorverwarmde oven.

Stap 8 van 8

Klaar!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Country Crisp Muffins Country Crisp Muffins
Recept
Campina

Country Crisp Muffins

Nagerecht
10 minuten | Zoet
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 125
    g zachte boter
  • 125
    g bruine suiker
  • 2
    eetlepels Campina Halfvolle melk
  • 2
    eieren
  • 50
    g bloem met gist
  • 50
    g pecannoten
  • 100
    g Country Crisp Zwarte Chocolade
In de oven: 25 tot 30 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

  2. Meng de boter en suiker in een steelpan op matig vuur.

  3. Voeg de melk en dan de eieren toe.

  4. Meng de bloem en de pecannoten in een kom en voeg er de  voorgaande bereiding aan toe.

  5. Doe er vervolgens de Country Crisp Zwarte Chocolade bij.

  6. Smeer de muffin-vorm in met boter en vul deze voor ¾ met  deeg.

  7. Laat 25-30 minuten bakken in de voorverwarmde oven.

  8. Klaar!

Recept
Campina
Pudding met mango en cardamom

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Mini paaspavlova’s met blauwe bes en verse kaas

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Lactosevrije carrot cakes

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Chocomoussetaart

Nagerecht | 20 minuten