Snijd met een stansmes een rechthoek uit het bladerdeeg.
Verdun het eigeel met de lichte room en smeer het bladerdeeg in met dit mengsel.
Bak het deeg 16 minuten in de oven, op 180°C.
Kook de pompoen in gezouten water. Giet af, laat drogen en mix. Voeg er wat suiker bij.
Meng 1 l rijstpap met 200 gr suikersiroop en meng alles in een ijsmachine.
Kook 1 l water met 1 kg suiker. Laat dit afkoelen.
Karameliseer 250 gr suiker en voeg er 300 gr amandelschilfers aan toe.
Giet dit mengsel tussen twee siliconenblaadjes en laat het afkoelen.
Doe de gele wortelen en de gember in een sapcentrifuge en meng er xantana door.
Snijd het bladerdeeg in de lengte en vul het met de pompoenpuree.
Verwarm dit lichtjes in de oven.
Leg er een bolletje ijs en een stukje noga bij.
Werk het bord af met een beetje wortelsaus.
Snijd met een stansmes een rechthoek uit het bladerdeeg.
Verdun het eigeel met de lichte room en smeer het bladerdeeg in met dit mengsel.
Bak het deeg 16 minuten in de oven, op 180°C.
Kook de pompoen in gezouten water. Giet af, laat drogen en mix. Voeg er wat suiker bij.
Meng 1 l rijstpap met 200 gr suikersiroop en meng alles in een ijsmachine.
Kook 1 l water met 1 kg suiker. Laat dit afkoelen.
Karameliseer 250 gr suiker en voeg er 300 gr amandelschilfers aan toe.
Giet dit mengsel tussen twee siliconenblaadjes en laat het afkoelen.
Doe de gele wortelen en de gember in een sapcentrifuge en meng er xantana door.
Snijd het bladerdeeg in de lengte en vul het met de pompoenpuree.
Verwarm dit lichtjes in de oven.
Leg er een bolletje ijs en een stukje noga bij.
Werk het bord af met een beetje wortelsaus.