Vul een schaaltje met koud water en laat daarin de gelatineblaadjes weken.
Neem een kom en doe er de plattekaas in.
Snij het vanillestokje overlangs in twee en schraap er met een mespunt de zaadjes uit.
Voeg deze vanillezaadjes toe aan de plattekaas.
Roer de bloemsuiker door de plattekaas.
Verwarm het sinaasappelsap op een laag vuurtje.
Voeg het sap van 1 citroen toe.
Laat de uitgeknepen gelatineblaadjes in het sinaasappelsap oplossen.
Breng het mengsel zeker niet aan de kook en neem van het vuur.
Neem een tweede kom en klop hierin de room stijf.
Schenk het sinaasappelsap bij de room en roer.
Doe de mousse in een spuitzak en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Plet de frambozen of braambessen en doe het in een klein glas.
Spuit hier wat mousse op.
Werk af met verkruimelde speculaas.
Extra: een spuitzak
Vul een schaaltje met koud water en laat daarin de gelatineblaadjes weken.
Neem een kom en doe er de plattekaas in.
Snij het vanillestokje overlangs in twee en schraap er met een mespunt de zaadjes uit.
Voeg deze vanillezaadjes toe aan de plattekaas.
Roer de bloemsuiker door de plattekaas.
Verwarm het sinaasappelsap op een laag vuurtje.
Voeg het sap van 1 citroen toe.
Laat de uitgeknepen gelatineblaadjes in het sinaasappelsap oplossen.
Breng het mengsel zeker niet aan de kook en neem van het vuur.
Neem een tweede kom en klop hierin de room stijf.
Schenk het sinaasappelsap bij de room en roer.
Doe de mousse in een spuitzak en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Plet de frambozen of braambessen en doe het in een klein glas.
Spuit hier wat mousse op.
Werk af met verkruimelde speculaas.
Extra: een spuitzak