Leg om te beginnen de gelatineblaadjes in een kom koud water en laat ze even weken.
Doe dan de slagroom in een kom.
Snij de vanillestokjes door in de lengte. Schraap de vanille eruit en roer het onder de slagroom.
Giet de slagroom en de kokosmelk in een kookpot en zet het op een zacht vuur.
Voeg de suiker toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
Haal de pot van het vuur en voeg de uitgelekte gelatine toe.
Blijf roeren tot de gelatine volledig gesmolten is.
Verdeel de crème in enkele individuele schaaltjes en laat even afkoelen.
Zet ze daarna 2 tot 3 uur in de koelkast.
Giet er wat frambozencoulis overheen alvorens te serveren. Werk af met een muntblaadje en een amandelkoekje.
Leg om te beginnen de gelatineblaadjes in een kom koud water en laat ze even weken.
Doe dan de slagroom in een kom.
Snij de vanillestokjes door in de lengte. Schraap de vanille eruit en roer het onder de slagroom.
Giet de slagroom en de kokosmelk in een kookpot en zet het op een zacht vuur.
Voeg de suiker toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
Haal de pot van het vuur en voeg de uitgelekte gelatine toe.
Blijf roeren tot de gelatine volledig gesmolten is.
Verdeel de crème in enkele individuele schaaltjes en laat even afkoelen.
Zet ze daarna 2 tot 3 uur in de koelkast.
Giet er wat frambozencoulis overheen alvorens te serveren. Werk af met een muntblaadje en een amandelkoekje.