Sluiten
kookmodus
Panna cotta met frambozencoulis
Stap 1 van 10

Leg om te beginnen de gelatineblaadjes in een kom koud water en laat ze even weken.

Stap 2 van 10

Doe dan de slagroom in een kom.

Stap 3 van 10

Snij de vanillestokjes door in de lengte. Schraap de vanille eruit en roer het onder de slagroom.

Stap 4 van 10

Giet de slagroom en de kokosmelk in een kookpot en zet het op een zacht vuur.

Stap 5 van 10

Voeg de suiker toe en breng het geheel al roerend aan de kook.

Stap 6 van 10

Haal de pot van het vuur en voeg de uitgelekte gelatine toe.

Stap 7 van 10

Blijf roeren tot de gelatine volledig gesmolten is.

Stap 8 van 10

Verdeel de crème in enkele individuele schaaltjes en laat even afkoelen.

Stap 9 van 10

Zet ze daarna 2 tot 3 uur in de koelkast.

Stap 10 van 10

Giet er wat frambozencoulis overheen alvorens te serveren. Werk af met een muntblaadje en een amandelkoekje.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Panna cotta met frambozencoulis Panna cotta met frambozencoulis
Recept
Campina

Panna cotta met frambozencoulis

Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 25
    cl Campina Slagroom (40% vet)
  • 20
    cl kokosmelk
  • 2
    vanillestok
  • 4
    blaadjes gelatine
  • 40
    g suiker
  • 20
    cl frambozencoulis
  • munt
  • amandelkoekjes
In de koelkast: 2 tot 3 uur
  1. Leg om te beginnen de gelatineblaadjes in een kom koud water en laat ze even weken.

  2. Doe dan de slagroom in een kom.

  3. Snij de vanillestokjes door in de lengte. Schraap de vanille eruit en roer het onder de slagroom.

  4. Giet de slagroom en de kokosmelk in een kookpot en zet het op een zacht vuur.

  5. Voeg de suiker toe en breng het geheel al roerend aan de kook.

  6. Haal de pot van het vuur en voeg de uitgelekte gelatine toe.

  7. Blijf roeren tot de gelatine volledig gesmolten is.

  8. Verdeel de crème in enkele individuele schaaltjes en laat even afkoelen.

  9. Zet ze daarna 2 tot 3 uur in de koelkast.

  10. Giet er wat frambozencoulis overheen alvorens te serveren. Werk af met een muntblaadje en een amandelkoekje.

Recept
Campina
Witte chocolademousse met crumble van speculaas

Vieruurtje | 25 minuten

Recept
Campina
Panna cotta met gekarameliseerde sinaasappel

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Gevulde cake

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Gevulde aardappeltjes met anijslikeur

Aperitief | 20 minuten