Sluiten
kookmodus
Appeltaart
Stap 1 van 8

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2 van 8

Schil en snijd de appels in fijne schijfjes. Gebruik indien nodig een fijnschiller.

Stap 3 van 8

Meng met behulp van een mixer de suiker, eieren, vanillesuiker en slagroom in een kom.

Stap 4 van 8

Leg het deeg in een taartvorm en prik er met een vork gaatjes in.

Stap 5 van 8

Zet 10 minuutjes in de oven zodat het deeg kan voorbakken.

Stap 6 van 8

Neem het deeg uit de oven en giet het mengsel in de taartvorm.

Stap 7 van 8

Leg de appels op het deeg.

Stap 8 van 8

Zet de taart gedurende 30 minuten in de oven (tot ze goudbruin gebakken is).

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Appeltaart Appeltaart
Recept
Campina

Appeltaart

Nagerecht
60 minuten | Zoet
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 3
    appelen
  • 1
    pakjes kant-en-klaarkruimeldeeg
  • 2
    eieren
  • 25
    cl Campina Slagroom (40% vet)
  • 100
    g poedersuiker
  • 1
    zakje vanillesuiker
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Schil en snijd de appels in fijne schijfjes. Gebruik indien nodig een fijnschiller.

  3. Meng met behulp van een mixer de suiker, eieren, vanillesuiker en slagroom in een kom.

  4. Leg het deeg in een taartvorm en prik er met een vork gaatjes in.

  5. Zet 10 minuutjes in de oven zodat het deeg kan voorbakken.

  6. Neem het deeg uit de oven en giet het mengsel in de taartvorm.

  7. Leg de appels op het deeg.

  8. Zet de taart gedurende 30 minuten in de oven (tot ze goudbruin gebakken is).

Recept
Campina
Strasso Crème Brûlée met passievruchten

Nagerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Panna cotta met frambozencoulis

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Perentaartje

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Lactosevrije appeltaart

Nagerecht | 60 minuten