Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil en snijd de appels in fijne schijfjes. Gebruik indien nodig een fijnschiller.
Meng met behulp van een mixer de suiker, eieren, vanillesuiker en slagroom in een kom.
Leg het deeg in een taartvorm en prik er met een vork gaatjes in.
Zet 10 minuutjes in de oven zodat het deeg kan voorbakken.
Neem het deeg uit de oven en giet het mengsel in de taartvorm.
Leg de appels op het deeg.
Zet de taart gedurende 30 minuten in de oven (tot ze goudbruin gebakken is).
Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil en snijd de appels in fijne schijfjes. Gebruik indien nodig een fijnschiller.
Meng met behulp van een mixer de suiker, eieren, vanillesuiker en slagroom in een kom.
Leg het deeg in een taartvorm en prik er met een vork gaatjes in.
Zet 10 minuutjes in de oven zodat het deeg kan voorbakken.
Neem het deeg uit de oven en giet het mengsel in de taartvorm.
Leg de appels op het deeg.
Zet de taart gedurende 30 minuten in de oven (tot ze goudbruin gebakken is).