Verwarm de oven voor op 180° C.
Klop de eieren en meng met de suiker en vanillesuiker.
Smelt zachtjes de boter en spatel ze samen met de bloem onder het eierbeslag.
Vet twee ronde cakevormen in en verdeel het beslag.
Bak ongeveer 18 minuten op 180° C en laat de cakes nadien afkoelen.
Snij de bolle kanten van de cakes.
Besmeer een van de cakes bovenaan met zure room en frambozenconfituur.
Plaats de tweede cake met de afgesneden kant bovenop de andere cake.
Tip: Werk eventueel af met wat poedersuiker en fruit.
Verwarm de oven voor op 180° C.
Klop de eieren en meng met de suiker en vanillesuiker.
Smelt zachtjes de boter en spatel ze samen met de bloem onder het eierbeslag.
Vet twee ronde cakevormen in en verdeel het beslag.
Bak ongeveer 18 minuten op 180° C en laat de cakes nadien afkoelen.
Snij de bolle kanten van de cakes.
Besmeer een van de cakes bovenaan met zure room en frambozenconfituur.
Plaats de tweede cake met de afgesneden kant bovenop de andere cake.
Tip: Werk eventueel af met wat poedersuiker en fruit.