Sluiten
kookmodus
Gevulde cake
Stap 1 van 9

Verwarm de oven voor op 180° C.

Stap 2 van 9

Klop de eieren en meng met de suiker en vanillesuiker.

Stap 3 van 9

Smelt zachtjes de boter en spatel ze samen met de bloem onder het eierbeslag.

Stap 4 van 9

Vet twee ronde cakevormen in en verdeel het beslag.

Stap 5 van 9

Bak ongeveer 18 minuten op 180° C en laat de cakes nadien afkoelen.

Stap 6 van 9

Snij de bolle kanten van de cakes.

Stap 7 van 9

Besmeer een van de cakes bovenaan met zure room en frambozenconfituur.

Stap 8 van 9

Plaats de tweede cake met de afgesneden kant bovenop de andere cake.

Stap 9 van 9

Tip: Werk eventueel af met wat poedersuiker en fruit.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gevulde cake Gevulde cake
Recept
Campina

Gevulde cake

Nagerecht
15 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 160
    g zelfrijzende bloem
  • 170
    g suiker
  • 80
    g boter
  • 40
    g frambozenconfituur
  • 40
    g Campina Zure Room (30% vet)
  • 4
    eieren
  • 1
    zakje vanillesuiker
In de oven: 18 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. Klop de eieren en meng met de suiker en vanillesuiker.

  3. Smelt zachtjes de boter en spatel ze samen met de bloem onder het eierbeslag.

  4. Vet twee ronde cakevormen in en verdeel het beslag.

  5. Bak ongeveer 18 minuten op 180° C en laat de cakes nadien afkoelen.

  6. Snij de bolle kanten van de cakes.

  7. Besmeer een van de cakes bovenaan met zure room en frambozenconfituur.

  8. Plaats de tweede cake met de afgesneden kant bovenop de andere cake.

  9. Tip: Werk eventueel af met wat poedersuiker en fruit.

Recept
Campina
Speculoostaart met Plattekaas

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Tarte tatin met speculaasijs

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Profiteroles

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Pannenkoekencake ‘Red Velvet’

Nagerecht | 60 minuten