Sluiten
kookmodus
Chocomousse
Stap 1 van 5

Meng de Campina Volle Room met de suiker.

Stap 2 van 5

Smelt de chocolade au bain marie en roer door de Campina Volle Room.

Stap 3 van 5

Splits de eieren: scheid de dooier van het eiwit en klop het eiwit stijf.

Stap 4 van 5

Schep het eiwit voorzichtig door het chocolademengsel.

Stap 5 van 5

Verdeel over glaasjes en laat enkele uren opstijven in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Chocomousse Chocomousse
Recept
Campina

Chocomousse

Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 100
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 2
    eetlepels suiker
  • 30
    g boter
  • 200
    g zwarte chocolade
  • 3
    eieren
In de koelkast: 120 minuten
  1. Meng de Campina Volle Room met de suiker.

  2. Smelt de chocolade au bain marie en roer door de Campina Volle Room.

  3. Splits de eieren: scheid de dooier van het eiwit en klop het eiwit stijf.

  4. Schep het eiwit voorzichtig door het chocolademengsel.

  5. Verdeel over glaasjes en laat enkele uren opstijven in de koelkast.

Recept
Campina
Cheesecake van witte chocolade en aardbeien

Nagerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Slagroomsoezen

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Blauwebessencakejes met vanilleroom

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Lactosevrije carrot cakes

Nagerecht | 60 minuten