Sluiten
kookmodus
Warme én koude soep van aardbeien
Stap 1 van 10 - Soep van aardbeien

Verwarm de witte wijn met de kardemom.

Stap 2 van 10 - Soep van aardbeien

Dompel 4 aardbeien gedurende 1 minuut onder en plaats ze weg in de verrines.

Stap 3 van 10 - Soep van aardbeien

Leg de resterende aardbeien in de wijn en laat ze marineren van het vuur.

Stap 4 van 10 - Soep van aardbeien

Mix de bereiding en plaats het mengsel in de frigo.

Stap 5 van 10 - Soep van aardbeien

Meng alles met een vork in een steelpan met dikke bodem.

Stap 6 van 10 - Soep van aardbeien

Op de inductieplaat plaatsen gedurende 1 minuut terwijl u krachtig mengt.

Stap 7 van 10 - Soep van aardbeien

Meng de Campina Grenadine Yoghurt met de Pro Espuma.

Stap 8 van 10 - Soep van aardbeien

Breng het mengsel aan in een sifon en voeg geleidelijk de gaspatronen toe.

Stap 9 van 10 - Soep van aardbeien

Plaats de sifon in de frigo.

Stap 10 van 10 - Extra

sifon van 1/4l en 1,5 gaspatronen van N2O

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Warme én koude soep van aardbeien Warme én koude soep van aardbeien
Recept
Campina

Warme én koude soep van aardbeien

Nagerecht
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 250
    g aardbeien
  • 1
    glas witte wijn
  • 1
    theelepels kardemom
  • 2
    eieren (eierdooiers)
  • 2
    eetlepels blond bier
  • 2
    eetlepels suiker
  • 1,5
    % pro espuma
Soep van aardbeien
  1. Verwarm de witte wijn met de kardemom.

  2. Dompel 4 aardbeien gedurende 1 minuut onder en plaats ze weg in de verrines.

  3. Leg de resterende aardbeien in de wijn en laat ze marineren van het vuur.

  4. Mix de bereiding en plaats het mengsel in de frigo.

  5. Meng alles met een vork in een steelpan met dikke bodem.

  6. Op de inductieplaat plaatsen gedurende 1 minuut terwijl u krachtig mengt.

  7. Meng de Campina Grenadine Yoghurt met de Pro Espuma.

  8. Breng het mengsel aan in een sifon en voeg geleidelijk de gaspatronen toe.

  9. Plaats de sifon in de frigo.

Extra
  1. sifon van 1/4l en 1,5 gaspatronen van N2O

Recept
Campina
Twee nuances van vers fruit, warm en ijskoud

Nagerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Oesterzwamsorbet

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Maïsflan met amandelen en rode besjes

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Tarte tatin met speculaasijs

Nagerecht | 30 minuten