Verwarm de witte wijn met de kardemom.
Dompel 4 aardbeien gedurende 1 minuut onder en plaats ze weg in de verrines.
Leg de resterende aardbeien in de wijn en laat ze marineren van het vuur.
Mix de bereiding en plaats het mengsel in de frigo.
Meng alles met een vork in een steelpan met dikke bodem.
Op de inductieplaat plaatsen gedurende 1 minuut terwijl u krachtig mengt.
Meng de Campina Grenadine Yoghurt met de Pro Espuma.
Breng het mengsel aan in een sifon en voeg geleidelijk de gaspatronen toe.
Plaats de sifon in de frigo.
sifon van 1/4l en 1,5 gaspatronen van N2O
Verwarm de witte wijn met de kardemom.
Dompel 4 aardbeien gedurende 1 minuut onder en plaats ze weg in de verrines.
Leg de resterende aardbeien in de wijn en laat ze marineren van het vuur.
Mix de bereiding en plaats het mengsel in de frigo.
Meng alles met een vork in een steelpan met dikke bodem.
Op de inductieplaat plaatsen gedurende 1 minuut terwijl u krachtig mengt.
Meng de Campina Grenadine Yoghurt met de Pro Espuma.
Breng het mengsel aan in een sifon en voeg geleidelijk de gaspatronen toe.
Plaats de sifon in de frigo.
sifon van 1/4l en 1,5 gaspatronen van N2O