Sluiten
kookmodus
Vanillerisotto met gegrilde pruimen
Stap 1 van 6

Smelt de boter. Laat de risottorijst er zachtjes in garen tot hij glazig ziet.

Stap 2 van 6

Voeg geleidelijk aan de melk toe en roer.

Stap 3 van 6

Snij de vanillestokjes in twee en schraap met het puntje van een mes het zachte binnenste eruit. Voeg dat samen met de suiker toe aan het mengsel.

Stap 4 van 6

Laat de rijst inkoken tot hij zacht is.

Stap 5 van 6

Snij de pruimen in twee en bak ze in een hete grillpan.

Stap 6 van 6

Serveer de risotto met de pruimen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Vanillerisotto met gegrilde pruimen Vanillerisotto met gegrilde pruimen
Recept
Campina

Vanillerisotto met gegrilde pruimen

Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 6
    pruimen
  • 2
    vanillestok
  • 1
    klontjes boter
  • 200
    g risottorijst
  • 120
    ml Campina Volle melk
  • 50
    g suiker
  1. Smelt de boter. Laat de risottorijst er zachtjes in garen tot hij glazig ziet.

  2. Voeg geleidelijk aan de melk toe en roer.

  3. Snij de vanillestokjes in twee en schraap met het puntje van een mes het zachte binnenste eruit. Voeg dat samen met de suiker toe aan het mengsel.

  4. Laat de rijst inkoken tot hij zacht is.

  5. Snij de pruimen in twee en bak ze in een hete grillpan.

  6. Serveer de risotto met de pruimen.

Recept
Campina
Blanc-manger met amandelen

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Chocolademousse met Chai-gekruide slagroom

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Tarte tatin met speculaasijs

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Mini paaspavlova’s met blauwe bes en verse kaas

Nagerecht | 60 minuten