Was de oesterzwammen en de limoenen.
Doe de oesterzwammen in de Superchef.
Pulse voor 30 seconden, duw alles naar beneden, en herhaal dit twee keer.
Vervolgens maak je zeste van limoen.
Overgiet de zeste met Houblenesse en zit dit even aan de kant.
De limoenen zelf, daar gebruik je het sap van.
Giet het limoensap over de oesterzwammen en voeg de Campina Room en Campina Melk toe.
Mix tot een luchtig geheel en doe er wat zout over.
Draai het mengsel door de ijsmachine.
Schep het ijs in een glaasje en overgiet aan tafel met Houblonesse en limoenzeste.
Ijsmachine
Superchef
Oesterzwamsorbet
Was de oesterzwammen en de limoenen.
Doe de oesterzwammen in de Superchef.
Pulse voor 30 seconden, duw alles naar beneden, en herhaal dit twee keer.
Vervolgens maak je zeste van limoen.
Overgiet de zeste met Houblenesse en zit dit even aan de kant.
De limoenen zelf, daar gebruik je het sap van.
Giet het limoensap over de oesterzwammen en voeg de Campina Room en Campina Melk toe.
Mix tot een luchtig geheel en doe er wat zout over.
Draai het mengsel door de ijsmachine.
Schep het ijs in een glaasje en overgiet aan tafel met Houblonesse en limoenzeste.
Ijsmachine
Superchef