Schil de sinaasappels en snijd ze in schijfjes.
Vang het sap op in een beker.
Klop de eiwitten stijf en verkruimel de lange vingers.
Klop de suiker, vanillesuiker, mascarpone en verse plattekaas in een mengkom tot een gladde massa.
Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel.
Meng de rum en het sinaasappelsap onder de verkruimelde koekjes.
Vul 6 glazen met ¼ van dit mengsel en leg er 2 stukjes sinaasappel op.
Verdeel het verse kaasmengsel over de glazen en zet 2 uur in de koelkast.
Versier de tiramisu met stukjes sinaasappel en fijngehakte pistachenoten.
Schil de sinaasappels en snijd ze in schijfjes.
Vang het sap op in een beker.
Klop de eiwitten stijf en verkruimel de lange vingers.
Klop de suiker, vanillesuiker, mascarpone en verse plattekaas in een mengkom tot een gladde massa.
Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel.
Meng de rum en het sinaasappelsap onder de verkruimelde koekjes.
Vul 6 glazen met ¼ van dit mengsel en leg er 2 stukjes sinaasappel op.
Verdeel het verse kaasmengsel over de glazen en zet 2 uur in de koelkast.
Versier de tiramisu met stukjes sinaasappel en fijngehakte pistachenoten.