Sluiten
kookmodus
Crème brûlée
Stap 1 van 8

Doe de melk en de slagroom samen in een pannetje.

Stap 2 van 8

Verhit het mengsel tot het bijna kookt.

Stap 3 van 8

Doe er al roerend de mix bij.

Stap 4 van 8

Breng het mengsel aan de kook en laat even doorkoken.

Stap 5 van 8

Giet de crème brûlée in hittebestendige kommetjes.

Stap 6 van 8

Laat 2 uur afkoelen.

Stap 7 van 8

Bestrooi de crème brûlée met poedersuiker.

Stap 8 van 8

Plaats de kommetjes onder de grill in een voorverwarmde oven tot de suiker gekaramelliseerd is.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Crème brûlée Crème brûlée
Recept
Campina

Crème brûlée

Nagerecht
15 minuten | Zoet
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 125
    g mix voor crème brûlée
  • 250
    ml Campina Halfvolle melk
  • 400
    ml Campina Slagroom (40% vet)
  • poedersuiker
In de koelkast: 2 uur
  1. Doe de melk en de slagroom samen in een pannetje.

  2. Verhit het mengsel tot het bijna kookt.

  3. Doe er al roerend de mix bij.

  4. Breng het mengsel aan de kook en laat even doorkoken.

  5. Giet de crème brûlée in hittebestendige kommetjes.

  6. Laat 2 uur afkoelen.

  7. Bestrooi de crème brûlée met poedersuiker.

  8. Plaats de kommetjes onder de grill in een voorverwarmde oven tot de suiker gekaramelliseerd is.

Recept
Campina
Café glacé met roomijs van witte chocolade en Baileys

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Gevulde cake

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Vanillerisotto met gegrilde pruimen

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Twee nuances van vers fruit, warm en ijskoud

Nagerecht | 40 minuten