Verwarm de oven voor op 190°C.
Klop de eieren met de suiker tot je een luchtig schuim krijgt.
Voeg er het bakmeel en de boter bij. Meng goed.
Voeg als laatste de blauwe besjes toe.
Verdeel het mengsel in cakevormpjes.
Plaats de vormpjes gedurende 35 minuten in de oven.
Prik met een breipen of een metalen prikker in de cupcakes. Blijft er niets aanhangen? Dan zijn je cakejes klaar.
Haal de cakejes uit de oven en laat ze afkoelen.
Snij de bovenkant van de cakejes. Snij ze ook net boven het midden in twee.
Klop de room met het vanille-extract.
Smeer het mengsel tussen de twee cakehelften en op de bovenkant. Werk af met blauwe besjes.
Verwarm de oven voor op 190°C.
Klop de eieren met de suiker tot je een luchtig schuim krijgt.
Voeg er het bakmeel en de boter bij. Meng goed.
Voeg als laatste de blauwe besjes toe.
Verdeel het mengsel in cakevormpjes.
Plaats de vormpjes gedurende 35 minuten in de oven.
Prik met een breipen of een metalen prikker in de cupcakes. Blijft er niets aanhangen? Dan zijn je cakejes klaar.
Haal de cakejes uit de oven en laat ze afkoelen.
Snij de bovenkant van de cakejes. Snij ze ook net boven het midden in twee.
Klop de room met het vanille-extract.
Smeer het mengsel tussen de twee cakehelften en op de bovenkant. Werk af met blauwe besjes.