Smelt de witte chocolade.
Dop de profiteroles met de bovenkant in de witte chocolade en kleef er meteen de chocolade koffieboon op. Laat de witte chocolade hard worden.
Snijd het hoedje van de profiterole af en bewaar.
Splits de eieren.
Smelt de fondant chocolade.
Klop het eigeel samen met de suiker tot een luchtig schuim. Meng er de gesmolten chocolade onder.
Klop ondertussen het eiwit stevig op.
Meng het eiwit onder het chocolademengsel.
Klop als laatste de Campina Room (40% vet) samen met de oploskoffie op en spatel deze ook onder het mengsel.
Breng de mousse over in een spuitzak.
Laat gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
Spuit mooie toefjes chocolademousse in de profiteroles.
Plaats het hoedje terug op de profiterole en serveer ze bij een heerlijke high-tea.
Smelt de witte chocolade.
Dop de profiteroles met de bovenkant in de witte chocolade en kleef er meteen de chocolade koffieboon op. Laat de witte chocolade hard worden.
Snijd het hoedje van de profiterole af en bewaar.
Splits de eieren.
Smelt de fondant chocolade.
Klop het eigeel samen met de suiker tot een luchtig schuim. Meng er de gesmolten chocolade onder.
Klop ondertussen het eiwit stevig op.
Meng het eiwit onder het chocolademengsel.
Klop als laatste de Campina Room (40% vet) samen met de oploskoffie op en spatel deze ook onder het mengsel.
Breng de mousse over in een spuitzak.
Laat gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
Spuit mooie toefjes chocolademousse in de profiteroles.
Plaats het hoedje terug op de profiterole en serveer ze bij een heerlijke high-tea.