Klop de suiker met de eierdooiers op. Roer er de mascarpone onder. Spatel dan ook de plattekaas, de zure room en de stijfgeklopte eiwitten onder het mengsel. Schep een laag van het plattekaasmengsel in een diepe serveerschaal.
Doe de witte rum met de melk en de room in een diep bord. Doop er de lange vingers in en schik ze op het plattekaasmengsel. Schep opnieuw een laag van het plattekaasmengsel over de lange vingers. Zet de tiramisu minstens enkele uren in de koelkast zodat alle smaken zich goed vermengen.
Werk de tiramisu voor het serveren af met geraspte witte chocolade en frambozen.
Klop de suiker met de eierdooiers op. Roer er de mascarpone onder. Spatel dan ook de plattekaas, de zure room en de stijfgeklopte eiwitten onder het mengsel. Schep een laag van het plattekaasmengsel in een diepe serveerschaal.
Doe de witte rum met de melk en de room in een diep bord. Doop er de lange vingers in en schik ze op het plattekaasmengsel. Schep opnieuw een laag van het plattekaasmengsel over de lange vingers. Zet de tiramisu minstens enkele uren in de koelkast zodat alle smaken zich goed vermengen.
Werk de tiramisu voor het serveren af met geraspte witte chocolade en frambozen.