Sluiten
kookmodus
IJskoffie verkeerd met een extraatje
Stap 1 van 3

Koel de melk drie uur in de diepvries, of tot wanneer ze bevroren is. 

Stap 2 van 3

Mix de bevroren melk  in een blender met de koffie, de suiker en de ijsblokjes. 

Stap 3 van 3

Giet de ijskoffie in gekoelde glazen en voeg -voor de liefhebbers- een  scheutje whisky toe. 

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
IJskoffie verkeerd met een extraatje IJskoffie verkeerd met een extraatje
Recept
Campina

IJskoffie verkeerd met een extraatje

Nagerecht
5 minuten | Drankje
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 5
    dl Campina Halfvolle melk
  • 0,3
    kopjes koffie (afgekoelde espresso)
  • 1
    snuifje suiker
  • 6
    ijsblokjes
  • 1
    scheutje whisky
In de diepvriezer: 3 uur
  1. Koel de melk drie uur in de diepvries, of tot wanneer ze bevroren is. 

  2. Mix de bevroren melk  in een blender met de koffie, de suiker en de ijsblokjes. 

  3. Giet de ijskoffie in gekoelde glazen en voeg -voor de liefhebbers- een  scheutje whisky toe. 

Recept
Campina
Trifle met room

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Echte Engelse scones met rozijntjes

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Gegrilde ananas, watermeloen en zelfgemaakt vanille-ijs

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Scones met witte chocolade en frambozenconfituur

Nagerecht | 30 minuten