Sluiten
kookmodus
Pudding met mango en cardamom
Stap 1 van 5

Snij de mango in blokjes, verdeel 2/3 mango over 6 glaasjes.

Stap 2 van 5

Maak je pudding volgens de instructies op het pakje en voeg naar smaak suiker toe.

Stap 3 van 5

Giet de pudding over de mango stukjes en laat afkoelen en opstijven in de koelkast.

Stap 4 van 5

Wanneer opgesteven, verdeel de rest van de mango over de glaasjes en verdeel telkens over de mango een snufje kardemom.

Stap 5 van 5

Serveer meteen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pudding met mango en cardamom Pudding met mango en cardamom
Recept
Campina

Pudding met mango en cardamom

Nagerecht
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 750
    ml Campina Volle AA Melk
  • 1
    zakje puddingpoeder
  • suiker
  • 2
    mango
  • kardemom
In de koelkast: 15 minuten
  1. Snij de mango in blokjes, verdeel 2/3 mango over 6 glaasjes.

  2. Maak je pudding volgens de instructies op het pakje en voeg naar smaak suiker toe.

  3. Giet de pudding over de mango stukjes en laat afkoelen en opstijven in de koelkast.

  4. Wanneer opgesteven, verdeel de rest van de mango over de glaasjes en verdeel telkens over de mango een snufje kardemom.

  5. Serveer meteen.

Recept
Campina
Chocomoussetaart

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Confituurkoekjes

Nagerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Twee nuances van vers fruit, warm en ijskoud

Nagerecht | 40 minuten