Sluiten
kookmodus
Pudding met mango en cardamom
Stap 1 van 5

Snij de mango in blokjes, verdeel 2/3 mango over 6 glaasjes.

Stap 2 van 5

Maak je pudding volgens de instructies op het pakje en voeg naar smaak suiker toe.

Stap 3 van 5

Giet de pudding over de mango stukjes en laat afkoelen en opstijven in de koelkast.

Stap 4 van 5

Wanneer opgesteven, verdeel de rest van de mango over de glaasjes en verdeel telkens over de mango een snufje kardemom.

Stap 5 van 5

Serveer meteen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pudding met mango en cardamom Pudding met mango en cardamom
Recept
Campina

Pudding met mango en cardamom

Nagerecht
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 750
    ml Campina Volle AA Melk
  • 1
    zakje puddingpoeder
  • suiker
  • 2
    mango
  • kardemom
In de koelkast: 15 minuten
  1. Snij de mango in blokjes, verdeel 2/3 mango over 6 glaasjes.

  2. Maak je pudding volgens de instructies op het pakje en voeg naar smaak suiker toe.

  3. Giet de pudding over de mango stukjes en laat afkoelen en opstijven in de koelkast.

  4. Wanneer opgesteven, verdeel de rest van de mango over de glaasjes en verdeel telkens over de mango een snufje kardemom.

  5. Serveer meteen.

Recept
Campina
Maïsflan met amandelen en rode besjes

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
IJs-smoothie

Nagerecht | 250 minuten

Recept
Campina
Appel- & ananasflensjes

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Gevulde cake

Nagerecht | 15 minuten