Sluiten
kookmodus
Havermoutpap met plattekaas en aardbei
Stap 1 van 6

Meng enkele uren op voorhand de plattekaas met de havermoutvlokken zodat de de havermout kan zwellen.

Stap 2 van 6

Voeg 3 eetlepels melk toe.

Stap 3 van 6

Doe de helft van de aardbeien in een pannetje en voeg de honing toe.

Stap 4 van 6

Laat even pruttelen op een zacht vuurtje. Blijf roeren.

Stap 5 van 6

Verdeel de havermout met plattekaas over enkele kommetjes.

Stap 6 van 6

Schep er twee lepels compote onder en werk af met verse aardbeien.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Havermoutpap met plattekaas en aardbei Havermoutpap met plattekaas en aardbei
Recept
Campina

Havermoutpap met plattekaas en aardbei

Ontbijt
15 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 100
    g havervlokken
  • 300
    g aardbeien
  • 250
    g Campina Volle Plattekaas
  • 3
    eetlepels Campina Halfvolle melk
  • 2
    eetlepels honing
In de koelkast: enkele uren
  1. Meng enkele uren op voorhand de plattekaas met de havermoutvlokken zodat de de havermout kan zwellen.

  2. Voeg 3 eetlepels melk toe.

  3. Doe de helft van de aardbeien in een pannetje en voeg de honing toe.

  4. Laat even pruttelen op een zacht vuurtje. Blijf roeren.

  5. Verdeel de havermout met plattekaas over enkele kommetjes.

  6. Schep er twee lepels compote onder en werk af met verse aardbeien.

Recept
Campina
Brusselse wafels met zelfgemaakte granola, meloen en slagroom

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Boekweitpannenkoeken met gerookte zalm

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Home made granola

Ontbijt | 45 minuten

Recept
Campina
Blueberryboost

Ontbijt | 10 minuten