Meng de patisseriebloem met de poedersuiker en voeg er het ei en de melk bij.
Klop alles goed door elkaar tot een glad beslag.
Verwarm boter in een pannetje en voeg de suiker toe. Doe er de appeltjes in en bestrooi ze met kaneelpoeder.
Bak tot de appeltjes zacht zijn.
Smelt boter in een pan en schep er een kleine lepel beslag in voor kleine, dikke pannenkoeken.
Draai de pannenkoek om van zodra de rand bruin wordt en bak beide kanten. Serveer de pannenkoeken met de appelblokjes, een bolletje vanille-ijs en een scheutje siroop.
Meng de patisseriebloem met de poedersuiker en voeg er het ei en de melk bij.
Klop alles goed door elkaar tot een glad beslag.
Verwarm boter in een pannetje en voeg de suiker toe. Doe er de appeltjes in en bestrooi ze met kaneelpoeder.
Bak tot de appeltjes zacht zijn.
Smelt boter in een pan en schep er een kleine lepel beslag in voor kleine, dikke pannenkoeken.
Draai de pannenkoek om van zodra de rand bruin wordt en bak beide kanten. Serveer de pannenkoeken met de appelblokjes, een bolletje vanille-ijs en een scheutje siroop.