Meng de havermout met de chiazaadjes en overgiet met Campina Haver. Breng op smaak met een snuifje kaneel, vanille en de honing. Meng goed, vul een groot glas en plaats de avond voordien in de koelkast.
Haal uit de koelkast. Spoel de appel, en snijd in fijne partjes. Snijd de dadel in stukjes. Hak de pecannoten en cashewnoten grof en rooster kort in een anti-kleefpannetje. Werk je glas af met partjes appel, rozijntjes en de stukjes dadel.
Bestrooi met de geroosterde nootjes en geniet ervan.
Voor de toppings:
Meng de havermout met de chiazaadjes en overgiet met Campina Haver. Breng op smaak met een snuifje kaneel, vanille en de honing. Meng goed, vul een groot glas en plaats de avond voordien in de koelkast.
Haal uit de koelkast. Spoel de appel, en snijd in fijne partjes. Snijd de dadel in stukjes. Hak de pecannoten en cashewnoten grof en rooster kort in een anti-kleefpannetje. Werk je glas af met partjes appel, rozijntjes en de stukjes dadel.
Bestrooi met de geroosterde nootjes en geniet ervan.