Sluiten
kookmodus
Megasandwich
Stap 1 van 9

Snij de ui in ringen en meng die met het citroensap en de olijfolie. Snij het lamshaasje in dunne plakjes en laat een paar uur marineren in het mengsel.

Stap 2 van 9

Meng ondertussen de zure room met de plattekaas en fijngesneden dille. Breng op smaak met peper, zout en eventueel een restje citroensap.

Stap 3 van 9

(Tip! Hou je van pikant? Voeg wat harissa toe.)

Stap 4 van 9

Verhit een pan met wat boter en bak hierin de gemarineerde plakjes lam krokant.

Stap 5 van 9

Gril ondertussen de paprika's kort in de oven.

Stap 6 van 9

Snij voorzichtig het brood open langs de bovenzijde maar laat het nog aan één zijde vasthangen.

Stap 7 van 9

Haal het broodkruim eruit.

Stap 8 van 9

Vul met een laagje lamsvlees, bestrijk nadien met het mengsel van zure room en plattekaas. Werk dit af met wat plakjes augurk. Nadien een laag sla met zongedroogde tomaten, afwerken met blokjes gegrilde paprika.

Stap 9 van 9

Plooi het brooddeksel weer dicht. Pak goed in in aluminiumfolie en laat afkoelen in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Megasandwich Megasandwich
Recept
Campina

Megasandwich

Ontbijt
60 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    brood (ongesneden)
  • 350
    g lamshaasje
  • 2
    rode uien
  • 1
    citroenen (sap)
  • 5
    eetlepels olijfolie
  • 1
    potjes Campina Volle Plattekaas
  • 1
    potjes Campina Zure Room (30% vet)
  • 2
    rode paprika (gegrild)
  • zongedroogde tomaten
  • dille
  • augurken
  • blokken boter
  • peper
  • zout
  • sla
  1. Snij de ui in ringen en meng die met het citroensap en de olijfolie. Snij het lamshaasje in dunne plakjes en laat een paar uur marineren in het mengsel.

  2. Meng ondertussen de zure room met de plattekaas en fijngesneden dille. Breng op smaak met peper, zout en eventueel een restje citroensap.

  3. (Tip! Hou je van pikant? Voeg wat harissa toe.)

  4. Verhit een pan met wat boter en bak hierin de gemarineerde plakjes lam krokant.

  5. Gril ondertussen de paprika's kort in de oven.

  6. Snij voorzichtig het brood open langs de bovenzijde maar laat het nog aan één zijde vasthangen.

  7. Haal het broodkruim eruit.

  8. Vul met een laagje lamsvlees, bestrijk nadien met het mengsel van zure room en plattekaas. Werk dit af met wat plakjes augurk. Nadien een laag sla met zongedroogde tomaten, afwerken met blokjes gegrilde paprika.

  9. Plooi het brooddeksel weer dicht. Pak goed in in aluminiumfolie en laat afkoelen in de koelkast.

Recept
Campina
Pancakes met banaan, chocolade en kokos

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Mangomousse met limoen

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Brusselse wafels met zelfgemaakte granola, meloen en slagroom

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt | 15 minuten