Sluiten
kookmodus
Wentelteefjes met appel
Stap 1 van 7

Schil de appelen en snij ze in vieren en daarna in sneden van 3 mm dik.

Stap 2 van 7

Laat de boter smelten in een pan en doe er de appelen, de bruine suiker en het kaneel in.

Stap 3 van 7

Laat smelten en licht karamelliseren gedurende 10 min.

Stap 4 van 7

Meng de eieren, de melk en de suiker in een diep bord.

Stap 5 van 7

Dompel de sneden brood in het mengsel en laat goed doordrenken.

Stap 6 van 7

Bak elke kant ongeveer 45 seconden in een pan op hoog vuur met wat boter.

Stap 7 van 7

Maak “sandwiches” door 1 laag appelen tussen twee sneetjes brood te leggen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Wentelteefjes met appel Wentelteefjes met appel
Recept
Campina

Wentelteefjes met appel

Ontbijt
15 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 8
    sneetjes brood (oud)
  • 2
    appels
  • 2
    eieren
  • 25
    cl Campina Halfvolle AA Melk
  • 1
    eetlepels suiker
  • 1
    eetlepels kaneel
  • 1
    eetlepels donkerbruine suiker
  • 20
    g boter
  1. Schil de appelen en snij ze in vieren en daarna in sneden van 3 mm dik.

  2. Laat de boter smelten in een pan en doe er de appelen, de bruine suiker en het kaneel in.

  3. Laat smelten en licht karamelliseren gedurende 10 min.

  4. Meng de eieren, de melk en de suiker in een diep bord.

  5. Dompel de sneden brood in het mengsel en laat goed doordrenken.

  6. Bak elke kant ongeveer 45 seconden in een pan op hoog vuur met wat boter.

  7. Maak “sandwiches” door 1 laag appelen tussen twee sneetjes brood te leggen.

Recept
Campina
Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Verloren brood

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Benedict Eitjes

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Omelet met asperges

Ontbijt | 20 minuten