Schil de appelen en snij ze in vieren en daarna in sneden van 3 mm dik.
Laat de boter smelten in een pan en doe er de appelen, de bruine suiker en het kaneel in.
Laat smelten en licht karamelliseren gedurende 10 min.
Meng de eieren, de melk en de suiker in een diep bord.
Dompel de sneden brood in het mengsel en laat goed doordrenken.
Bak elke kant ongeveer 45 seconden in een pan op hoog vuur met wat boter.
Maak “sandwiches” door 1 laag appelen tussen twee sneetjes brood te leggen.
Schil de appelen en snij ze in vieren en daarna in sneden van 3 mm dik.
Laat de boter smelten in een pan en doe er de appelen, de bruine suiker en het kaneel in.
Laat smelten en licht karamelliseren gedurende 10 min.
Meng de eieren, de melk en de suiker in een diep bord.
Dompel de sneden brood in het mengsel en laat goed doordrenken.
Bak elke kant ongeveer 45 seconden in een pan op hoog vuur met wat boter.
Maak “sandwiches” door 1 laag appelen tussen twee sneetjes brood te leggen.