Doe de melk en de havervlokken in een steelpan.
Breng de havermoutpap al roerend aan de kook.
Neem de pan na ongeveer 15 minuten (bij de gewenste dikte) van het vuur.
Breng de havermoutpap op smaak met het zout en de speculaaskruiden.
Verdeel de warme pap over 3 of 4 kommetjes.
Werk af met het seizoensfruit en verkruimelde speculaas of geraspte chocolade.
Goed om te weten: dit recept bevat géén suiker en kan ook koud gegeten worden.
Doe de melk en de havervlokken in een steelpan.
Breng de havermoutpap al roerend aan de kook.
Neem de pan na ongeveer 15 minuten (bij de gewenste dikte) van het vuur.
Breng de havermoutpap op smaak met het zout en de speculaaskruiden.
Verdeel de warme pap over 3 of 4 kommetjes.
Werk af met het seizoensfruit en verkruimelde speculaas of geraspte chocolade.
Goed om te weten: dit recept bevat géén suiker en kan ook koud gegeten worden.