Sluiten
kookmodus
Kruidige havermoutpap met fruit
Stap 1 van 7

Doe de melk en de havervlokken in een steelpan.

Stap 2 van 7

Breng de havermoutpap al roerend aan de kook.

Stap 3 van 7

Neem de pan na ongeveer 15 minuten (bij de gewenste dikte) van het vuur.

Stap 4 van 7

Breng de havermoutpap op smaak met het zout en de speculaaskruiden.

Stap 5 van 7

Verdeel de warme pap over 3 of 4 kommetjes.

Stap 6 van 7

Werk af met het seizoensfruit en verkruimelde speculaas of geraspte chocolade.

Stap 7 van 7

Goed om te weten: dit recept bevat géén suiker en kan ook koud gegeten worden.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kruidige havermoutpap met fruit Kruidige havermoutpap met fruit
Recept
Campina

Kruidige havermoutpap met fruit

Ontbijt
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    l Campina Volle melk
  • 125
    g havervlokken
  • 200
    g seizoensfruit (per persoon)
  • 10
    g speculoos
  • speculaaskruiden (naar smaak)
  • snuifje zout
  1. Doe de melk en de havervlokken in een steelpan.

  2. Breng de havermoutpap al roerend aan de kook.

  3. Neem de pan na ongeveer 15 minuten (bij de gewenste dikte) van het vuur.

  4. Breng de havermoutpap op smaak met het zout en de speculaaskruiden.

  5. Verdeel de warme pap over 3 of 4 kommetjes.

  6. Werk af met het seizoensfruit en verkruimelde speculaas of geraspte chocolade.

  7. Goed om te weten: dit recept bevat géén suiker en kan ook koud gegeten worden.

Recept
Campina
Benedict Eitjes

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Yoghurtbowl met krokante muesli, chocolade en citrus

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Toast met roerei en zalm

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt | 15 minuten