Klop het ei los met de helft van de suiker.
Smelt de boter en voeg er de andere helft van de suiker aan toe.
Voeg beide mengsels samen en giet er de melk en het water bij.
Zeef de bloem met de baksoda, het bakpoeder en een snuifje zout.
Maak een kuiltje en giet hierin het melkmengsel.
Meng alles goed tot je een zacht beslag krijgt. Dek af en zet even in de koelkast.
Meng de blauwe bessen onder het beslag.
Vet een pan in met wat boter en bak hierin kleine pannenkoekjes van het deeg.
(Tip! Een sauslepel is ideaal om de juiste hoeveelheid deeg te nemen.)
Werk je pannenkoekjes af met wat blauwe besjes, bloemsuiker en ahornsiroop.
Klop het ei los met de helft van de suiker.
Smelt de boter en voeg er de andere helft van de suiker aan toe.
Voeg beide mengsels samen en giet er de melk en het water bij.
Zeef de bloem met de baksoda, het bakpoeder en een snuifje zout.
Maak een kuiltje en giet hierin het melkmengsel.
Meng alles goed tot je een zacht beslag krijgt. Dek af en zet even in de koelkast.
Meng de blauwe bessen onder het beslag.
Vet een pan in met wat boter en bak hierin kleine pannenkoekjes van het deeg.
(Tip! Een sauslepel is ideaal om de juiste hoeveelheid deeg te nemen.)
Werk je pannenkoekjes af met wat blauwe besjes, bloemsuiker en ahornsiroop.