Verwarm de melk gedurende 1 minuut in de microgolfoven.
Doe de helft van de abrikozen en de eieren bij de melk.
Pureer met een staafmixer.
Spatel er de amandelschilfers, de rest van de abrikozen, de havervlokken, het roggemeel, het bakpoeder, de yoghurt en het zout onder. Roer tot een stevig cakebeslag.
Vet een cakevorm in en strooi wat havermoutvlokken op de ingevette wanden zodat ze blijven plakken. Vul met het cakebeslag.
Laat nu 60 minuten bakken in een oven op 160°C.
Staafmixer, cakevorm
Verwarm de melk gedurende 1 minuut in de microgolfoven.
Doe de helft van de abrikozen en de eieren bij de melk.
Pureer met een staafmixer.
Spatel er de amandelschilfers, de rest van de abrikozen, de havervlokken, het roggemeel, het bakpoeder, de yoghurt en het zout onder. Roer tot een stevig cakebeslag.
Vet een cakevorm in en strooi wat havermoutvlokken op de ingevette wanden zodat ze blijven plakken. Vul met het cakebeslag.
Laat nu 60 minuten bakken in een oven op 160°C.
Staafmixer, cakevorm